AcasăNewsNumai în București ai șansa să vezi așa ceva! Își usucă rufele...

Numai în București ai șansa să vezi așa ceva! Își usucă rufele pe conducta RADET – VIDEO

haineNumai în București ai șansa să vezi așa ceva! Își usucă rufele pe conducta RADET - VIDEO / captură video

O magistrală RADET care traversează un cartier bucureștean a devenit uscător pentru locuitorii din zonă. Este fierbinte, având 85 de grade Celsius, așadar numai bună pentru a usca rufele proaspăt spălate.

Idee le aparține, se pare, celor care locuiesc în cartierul Ferentari, de-a lungul străzilor Brăniștari și Sergent Tablan Dumitru, din Sectorul 5. Conducta este neizolată pe sute de metri liniari, prin urmare tabla fierbinte le usucă rapid hainele.


Conducta este proiectată să încălzească Casa Poporului și cartierul Rahova, dar nu și cartierul Ferentari, deoarece mulți oameni nu sunt racordați la sistemul de termoficare.

În prezent, conducta furnizează căldură și apă caldă doar în cartierul Rahova. Clădirea Parlamentului e încălzită de CET Grozăvești.

Periferia este plină cu kilometri de conducte neizolate, scrie digi24.ro. În urmă cu zeci de ani, asigurau apă caldă și căldură în zona industrială, dar aici au răsărit în ultimii ani blocuri noi, care acum sunt încălzite cu centrale de apartament.

author avatar
Andreea Vlad
255 afisari

1 COMENTARIU

  1. PROSTIA SI IRESPONSABILITATEA ESTE EVIDENTA IN TOT CE INSEAMNA ASA ZISA TERMOFICARE BUCURESTEANA : PIERDERILE DE CALDURA SUNT ENORME SI SUNT SUBVENTIONATE DE GUVERN SI PRIMARII !!. GUVERNUL SI PRIMARIILE ARUNCA BANII PE : INDIFERENTA ,NEGLIJENTA , HOTIA CELOR CARE GESTIONEAZA SISTEMUL DE TRANSPORT SI DISTRIBUTIE AL AGENTULUI TERMIC.
    PENTRU O FIRMA PRIVATA DEZASTRUL DIN SISTEMUL DE TERMOFICARE AL BUCURESTIULUI AR FI FALIMENTUL IMEDIAT !,IAR CEI CARE SUSTIN ACEST JAF ENERGETIC
    AU INTERESE .
    CAND HABARNISTII VOR SA INTERZICA CENTRALELE DE APARTAMENT IN CONDENSARE ,ACOLO UNDE ENERGIA TERMICA PRODUSA ESTE SI CONSUMATA ,PIERDERILE PE TRANSPORT SI DISTRIBUTIE SUNT PRACTIC ZERO !,FIECARE PLATESTE CEEA CE CONSUMA !,NIMENI NU-I SUBEVTIONEAZA CONSUMUL DE GAZ,ACEI HABARNISTI NU VAD NICI HAOSUL SI INDIFERENTA DIN TERMOFICARE SI NICI NU_I INTERESEAZA ASPECTUL ANVELOPARII BLOCURILOR PENTRU A REDUCE PIERDERILE DE CALDURA ,NICI STAREA IZOLATIEI TERMICE LA CONDUCTELE DE TRANSPORT AGENT TERMIC.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger