AcasăNewsNumai 1% dintre bogatasi isi permit o croaziera pe acest vas

Numai 1% dintre bogatasi isi permit o croaziera pe acest vas

O noapte in cel mai scump apartament costa 10.000 de usd

Recent a fost dat la apa cel mai luxos vas de croaziera din lume. Cel mai ieftin bilet pentru o calatorie de zece zile in Caraibe, in martie 2017, va costa cel putin 5.500 de dolari. Dar un apartament adevarat duce la 10.000 de dolari pe noapte.

Vasul de croaziera  se numeste The Seven Seas Explorer” si este detinut de compania norvegiana Cruise Line Holdings. Acesta a costat 450 milioane de dolari si are o capacitate de 750 de pasageri si a fost decris de publicatiile de spacialitate ca fiind un triumf al luxului. Dupa spusele lui Frank Del Rio, presedinte si CEO al Norwegian Cruise Line Holdings, vasul este dedicate celor 1% cei mai bogati oameni din lume.

O noapte in cel mai scump apartament costa 10.000 de usd

„Este timpul sa sarbatorim succesul, bogatia. Acest vas este un trofeu pentru cei 1%”, a declarat acesta. La realizarea interiorului au contribuit trei echipe de designeri care au avut idei una mai costisitoare ca alta. Spre exemplu, la intrarea in restaurant, este amplasata o sculptura din bronz, cu o greutate de trei tone, care a costat un fleac de 500.000 de dolari.

Exista opt restaurante unde se vor bea 1000 de sticle de sampanie pe saptamana

Vasul are 375 de apartamente impartite in zece categorii, toate cu marmura in baie si balcoane uriase, iar cel mai scump este Regent Suite, care costa 10.000 de dolari pe noapte. Regent Suite se intinde peste 1.300 de mp, dar aici te poti odihni pe patul Savoir No.1 care a carui constructie a costat 90.000 de dolari, dar a mai fost nevoie de alti  60.000 pentru a-l instala in apartament. „The Seven Seas Explorer” are  opt restaurante, unde se preconizeaza ca se vor consuma 1.000 de sticle de sampanie in fiecare saptamana, toate numai Veuve Clicquot sau Jacquart.

Constructia vasului de 375 de cabine a costat o jumatate de miliard de dolari

author avatar
Catalin Dumitrescu
315 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger