AcasăNewsNu una, ci trei Polivalente promite Firea!

Nu una, ci trei Polivalente promite Firea!

Fara o sala de sport care sa poata fi luata in considerare in cazul organizarii unei competitii de anvergura, Bucuresti arata de ce este copilul orfan al Europei cand vine vorba de infrastructura. Stam nu prost, ci foarte prost la acest capitol, desi, slava Domnului, de promisiuni n-am dus lipsa.

Ultima ii apartine actualului edil, Gabriela Firea, care s-a grabit sa faca un anunt demn de o adevarata campanie electorala. Capitala va avea nu una, ci, atentie, trei sali ultramoderne! Pam-pam, sa moara toti de ciuda! Ce daca nu stim locatia, important e ca Polivalentele au deja si nume: Sala Nadia Comaneci, Sala Ilie Nastase si Sala Ion Tiriac.

E clar, la PMB se gandeste mare si se construieste european, deci stam linistiti. „In Capitala se pregatesc cateva proiecte sportive, asa ca am venit la Voluntari sa urmam un bun exemplu. Avem toti de invatat pentru ca administratia nu e un domeniu simplu, fiecare sfat e binevenit. In Bucuresti am lucrat la cateva studii de fezabilitate care vor fi prezentate curand intr-o conferinta de presa. Vom demara construirea a trei sali de sport multifunctionale de mari dimensiuni care vor purta numele unor campioni – Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Ion Tiriac. Sportul este un domeniu de viitor, dar si de prezent. Sportul ne apara, ne uneste si ne insanatoseste. Niciun leu investit in sport nu e pierdut”, a anuntat Gabriela Firea la inaugurarea Salii „Gabriela Szabo”, din Voluntari.
In ultimii patru ani, autoritatile din Bucuresti s-au tot straduit sa ridice o noua Sala Polivalenta, a carei capacitate a fost gandita la 15.000 de locuri. Din pacate, proiectul a ramas la stadiul de intentie, nicio caramida nefiind asezata la temelie.

author avatar
Mihai Koblenko
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger