AcasăNewsNu uitati umbrelele acasa, pe final de saptamana! In ce zona ploua...

Nu uitati umbrelele acasa, pe final de saptamana! In ce zona ploua si sambata!

Celor care sperau ca vremea se va mai imbunatati, pe final de saptamana, in speranta ca week-endul va veni cu ceva mai mult soare si fara atatea ploi, le transmitem ca meteorologii nu vin deloc cu vesti prea bune in sensul acesta.

Specialistii de la Administartia Nationala de Meteorologie au transmis vineri o informare meteo, valabila pana sambata seara tarziu, adica la ora 23, cuvantul-cheie fiind aceeasi „instabilitate atmosferica accentuata”. Ceea ce inseamna noi precipitatii sub forma de ploi!

De aceasta data, cei care vor avea cu precadere nevoie de umbrele sau de pelerinele de ploaie – pentru ca sunt anuntate perioade cu precipitatii in aversa, cu aspect torential- sunt locuitorii din sudul, estul si centrul tarii, dar si cei care se afla la munte (unde ploile pot ajunge, in special in Meridionali si Carpatii de Curbura, la 40-50 l/mp). In regiunile mentionate ploile vor fi insotite de fulgere, posibil caderi de grindina, dar si vant furios, ce poate ajunge sa se transforme in vijelie.

author avatar
Cristina Stefan
385 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger