AcasăNewsNu subestima necesitatea achizitionarii unor protectii de dulapuri pentru copii!

Nu subestima necesitatea achizitionarii unor protectii de dulapuri pentru copii!

Toti copiii au o natura curioasa si doresc sa scotoceasca peste tot. Odata ce invata sa mearga, isi doresc sa exploreze lumea din jur si sa o descopere. Unul dintre sarcinile tale ca parinte este sa te asiguri ca cel mic este in siguranta atunci cand invata sa navigheze mediul in care se afla.

Asta inseamna ca trebuie sa-i sustii curiozitatea, dar si sa securizezi spatiul in care acesta creste. Cand incerci sa-ti dai seama ce ar trebui sa faci pentru a-l proteja, pune-te in pielea lui! Ceva simplu care ti se pare inofensiv poate fi primejdios pentru un copil mic. Invata despre cum poti sa il protejezi pe cel mic cu ajutorul protectiei de dulapuri pentru copii!

Ce inseamna sa-ti securizezi locuinta pentru cel mic?

Cand decizi sa-ti securizezi locuinta inseamna ca vrei sa-ti protejezi copilul atunci cand acesta se afla inauntrul casei. Este nevoie sa iei precautii, de obicei sub forma de a adauga mecanisme si dispozitive care sa nu-i dea voia copilului sa acceseze anumite zone.

Poti sa incui anumite spatii sau incaperi, sa pui anumite obiecte in locuri unde acesta nu poate ajunge, sau chiar sa elimini lucruri care pot fi periculoase.

Primul pas pentru a-i oferi protectie celui mic

Indiferent daca te pregatesti pentru primul copil sau ai deja unul, siguranta vine pe primul loc. Sa te asiguri ca toata casa este un loc fara pericole pentru cel mic poate parea o sarcina coplesitoare.

Nu te descuraja si incepe cu pasi mici! O protectie dulapuri copii este primul pas in procesul de ‘securizare’ a locuintei.

De ce sa folosesti protectie dulapuri pentru copii?

La prima vedere ai putea crede ca cel mai periculos lucru la un dulap e ce se afla inauntrul lui. Cu toate acestea, dulapurile sau sertarele pot prezenta o multitudine de riscuri.

Copilul tau ar putea:

  • Sa ajunga la obiecte ascutite;
  • Sa puna mana pe medicamente;
  • Sa isi prinda degetele;
  • Sa foloseasca sertarele pe post de scara si sa se catere pe mobilier;
  • Sa traga un sertar pe el insusi.

Daca este prea mic si nu ii poti explica de ce nu ar trebui sa caute in sertare sau cum sa se protejeze, e nevoie sa-i impui niste restrictii fizice. O protectie de dulapuri pentru copii este cea mai eficienta solutie cat timp copilul tau e inca mic.

Seturile de protectie dulapuri pentru copii de la Buy4baby ofera patru protectii flexibile si ajustabile, care vor bloca accesul copilului in locurile nepermise. Acestea sunt prevazute cu benzi adezive 3M astfel incat sunt usor de montat si pot fi folosite pe diferite suprafete.

Pentru a le instala nu e nevoie de unelte sau dispozitive si nici nu e nevoie sa-ti gauresti mobila. Curata si usca suprafata pe care doresti sa le atasezi si monteaza siguranta in zona dorita. Poti sa le montezi doar pe colturile mobilierului, iar lungimea lor este ajustabila. E nevoie sa astepti 24 de ore pentru ca lipirea sa fie mai puternica.

Ca sa deschizi sertarul sau dulapul e nevoie sa apesi simultan pe ambele butoane ale protectiei, lucru pe care copiii nu reusesc sa-l faca astfel incat nu vor putea sa le deschida.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
40 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger