AcasăNewsNu se stie cum mai sta Iohannis cu cititul motivarii. Ci doar...

Nu se stie cum mai sta Iohannis cu cititul motivarii. Ci doar ca nu e „extrem de interesat” de ce zice Dragnea cu suspendarea

Frica lui Iohannis de a nu-si supara stapanii nu este nici macar o manevra politica. E doar un gest de sfidare grosolana a romanilor

In conditiile in care deunazi liderul PSD spunea ca suspendarea presedintelui „nu este exclusa”, in ideea ca a intarziat „nepermis de mult” in anuntarea deciziei sale, dupa motivarea hotararii Curtii Constitutionale in privinta cererii privind revocarea sefei DNA, presedintele a lasat sa se inteleaga ca nu pleaca urechea la ce spune Liviu Dragnea.

Intrebat in legatura cu subiectul care se mentine de interes pentru o mare parte a opiniei publice, presedintele a evitat un raspuns concret. Asadar nu s-a aflat daca a luat o hotarare in cazul sefei DNA si daca mai are de citit motivarea CCR in acest sens. „Astazi, mai mult despre biciclete si despre unitate decat despre altceva. Saptamana trecuta s-a incheiat cu bine, multumesc”, a raspuns presedintele, prezent la evenimentul „Pedalam pentru Romania”, cu trimitere la faptul ca zilele trecute spusese ca decida saptamana precedenta cititului motivarii.

In acest sens, intrebat in legatura cu recentele afirmatii ale sefului PSD privitor la o posibila suspendare, Iohannis a rapuns scurt: „sincer, nu sunt extrem de interesat de parerea dumnealui”.

195 afisari

1 COMENTARIU

  1. E prima data cand aud expresia ” nu pleaca urechea ”. :))) Adica pleaca urechea asa, hai-hui, de nebuna, se desprinde de cap si ajunge la Dragnea?! :)))

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger