AcasăNewsNu se asteptau la ASTA: Un VAL URIAS a facut ravagii in...

Nu se asteptau la ASTA: Un VAL URIAS a facut ravagii in cale! 30 de oameni au ajuns la spital! (VIDEO)

Imagini infricosatoare pe malul unui rau din China. Zeci de curiosi care s-au strans sa vada indeaproape apa involburata au avut de suferit.

Se spune ca nu e bine sa-ti incerci fortele cu natura dezlantuita. Iar mai multi chinezi au simtit pe pielea lor asta. Cel putin 30 de oameni au avut nevoie de ingrijiri din partea medicilor si au fost transportati cu salvarile la spital, dupa ce au fost raniti de un val urias care a strabatut parapetii si a maturat totul in cale, inainte de ajunge sa loveasca persoanele aflate langa malul raului Qiantang, situat in provincia Zhejiang.

Din cate se vede din imaginile surprinse de martori, oamenii nu s-au gandit nicio clipa la ce pericol se expun, de parca ar fi refuzat sa creada ca apa va avea atata forta. Din pacate pentru ei, n-a fost deloc asa. Cei mai norocosi s-au ales cu o spaima zdravana.  Cativa curiosi din randul celor care s-au oprit sa vada spectacolul din matca raului involburat au ramas cu fotogarfiile si filmarile pe care au apucat sa le faca inainte de a fi goniti de furia apei.

[youtube]FfNOS5SojsE[/youtube]

Sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
795 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger