AcasăNewsNu scapam de ploi si vant! COD GALBEN pentru mai multe zone...

Nu scapam de ploi si vant! COD GALBEN pentru mai multe zone din tara!

Credeati ca scapam de ploi, daca in ultimele ore soarele nu a mai fost acoperit de nori? Lucrurile nu stau tocmai asa. Iar meteorologii au anuntat, joi, ca anumite judete din zona Moldovei sunt vizate de o atentionare nowcasting COD GALBEN.

UPDATE: Meteorologii au emis o noua atentionare nowcasting, valabila in intervalul 14.15-16.15, pentru estul judetului Constanta (incluzand orasul Constanta). Conform ANM, in zonele mentionate se vor semnala ploi (de 25 l/mp), descarcari electrice, dar si rafale cu aspect de vijelie. De asemenea, este posibil ca, trecator, sa cada si grindina.

Astfel, joi, pana la orele 14.30, este in vigoare o atentionare nowcasting de ploi si intensificari ale vantului, valabila pentru estul judetului Suceava, oncluzand municipiul cu acelasi nume, dar si orasul Falticeni. Si centrul, dar si vestul judetului Botosani, incluzand orasul Botosani, dar si Dorohoiul, precum si nord-estu judetului Iasi (inclusiv orasul Pascani) sunt vizate de aceeasi avertizare cu efect imediat.

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie informeaza ca vor cadea ploi insemnate cantitativ (de 25 l/mp), dar, izolat, grindina. Totodata, se vor semnala descarcari electrice si intensificari ale vantului, ce pot ajunge sa capete aspect de vijelie.

Sursa foto: renasterea.ro

910 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger