AcasăNewsNu scapam de ploi in Capitala pana la mijlocul saptamanii

Nu scapam de ploi in Capitala pana la mijlocul saptamanii

Vremea se mentine instabila si in zilele urmatoare, astfel ca meterologii au decis actualizarea prognozei speciale emise pentru Bucuresti la finele saptamanii trecute. Noul mesaj vizeaza intervalul de pana joi, 6 iunie, la ora 10.

Astfel, pentru ziua de luni se anunta ca vor fi perioade in care vor cadea ploi in aversa, torentiale, si ca precipitatiile nu vor fi lipsite de descarcari electrice si nici de intensificari ale vantului. „Aceste fenomene vor fi mai intense, cu o probabilitate mai mare dupa-amiaza si seara”, transmit reprezentantii ANM.

Cand vine vorba despre vremea de marti si miercuri, cuvantul de ordine ramane acelasi. Meteorologii spun ca instabilitatea atmosferica se mentine, ceea ce inseamna ca vor fi intervale cu averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, „cu o probabilitate mai mare in cursul dupa-amiezilor”.

La nivel de temperaturi, daca pentru luni maxima prognozata se situeaza in jurul a 24-25 de grade, marti si miercuri va fi si mai cald, mercurul din termometre urmand sa urce pana la 26-28 de grade.

author avatar
Cristina Stefan
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger