AcasăNews"Nu pot sa mananc nimic altceva"! Ramai uimit sa afli cu ce...

„Nu pot sa mananc nimic altceva”! Ramai uimit sa afli cu ce se hraneste o tanara!

In timp ce unii se straduiesc sa aiba o dieta cat mai bogata in fructe si legume, sa se asigure ca sunt sanatosi, o tanara se plange ca nu poate sa se apropie de vegetale! Asa ca zi de zi mananca un singur lucru!

Britanica se hraneste de ani buni doar cu taitei pe care ii cumpara de la supermarket. In rest, se teme sa se apropie de orice inseamna leguma sau fruct. Totul pentru ca e convinsa ca s-ar imbolnavi! Si-a ales o anume marca de taitei si doar din aceia mananca. Ii fierbe si ii face supa, dar spune ca s-a intamplat sa ii consume si cruzi. Are dulapurile din bucatarie pline cu pungute cu preparatul fainos, pentru ca vrea sa aiba o rezerva.

Daca se intampla sa se apropie de altceva de mancare, alege cartofi sau cateva bucatele de carne de pui, potrivit Daily Mail. Medicii s-au declarat ingrijorati de starea ei, pentru ca organismul nu are de unde sa-si ia vitamine, daca fata nu mananca fructe si legume. Chiar daca stie ca nu are tocmai o dieta sanatoasa, tanara spune ca nu are ce face, pentru ca daca se apropie de vegetale are simptome asemanatoare atacurilor de panica.

Sursa foto: chinesefood.about.com

455 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger