AcasăNewsNu platesti impozitul, nu mai primesti ajutor social

Nu platesti impozitul, nu mai primesti ajutor social

Guvernul va suspenda timp de cinci luni plata venitului minim garantat pentru neplata impozitelor.

DECIZIE. Guvernul ii penalizeaza pe cei care nu-si platesc impozitele

Persoanele care primesc ajutoare sociale, precum alocatia de stat pentru copii, indemnizatia de crestere a copilului, venitul minim garantat si alocatia pentru sustinerea familiei, vor ramane fara aceste drepturi pentru o perioada de cinci luni, daca nu isi achita taxele si impozitele locale.

Suspendarea beneficiilor sociale pentru neplata taxelor locale a fost decisa prin ordonanta de urgenta si este argumentata de Guvern prin necesitatea aplicarii prevederilor Legii asistentei sociale.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
474 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce se intampla daca valoarea veniturilor suspendate depaseste (poate cu mult) valoarea impozitelor datorate? E un fel de razbunare a statului? De ce nu au facut legea astfel incat sa-si opreasca taxele din aceste venituri si atat, nu mai mult…
    Eu am lucrat mereu doar firme private si nu am avut astfel de ajutoare de la stat(asta ca sa nu spuna cineva ca-i apar pe cei ce primesc astfel de ajutoare). Dar stau si-mi imaginez burtosii corupti, multimionari in euro (majoritatea prin furtisaguri ), discutand cum sa faca rost de bani luand si ultima frimitura de la gura unor amarati (dintre care probabil unii sunt puturosi si nu merita ajutoarele).

    Un stat de doi bani…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger