AcasăNewsNu mai exista dubii! Decizia DEFINITIVA luata de Monica Gabor in legatura...

Nu mai exista dubii! Decizia DEFINITIVA luata de Monica Gabor in legatura cu fetita ei, Irinuca!

Monica Gabor a renuntat sa se mai judece pentru custodia Irinucai. A depus un act in acest sens la dosar, inainte de judecarea recursului procesului programat luni, asa ca e oficial: micuta va ramane in grija tatalui.

Prezent la Curtea de Apel Bucuresti, omul de afaceri Irinel Culumbeanu, fostul sot al Monicai, e multumit de aceasta decizie si spune ca o va lasa pe fetita sa-si viziteze mama si ca va face tot ce ii sta in putinta pentru ca micuta sa nu fie afectata in vreun fel dupa intreg procesul de custodie.

„Ma asteptam sa se incheie totul. Monica a renuntat la procese. O voi lasa pe Irina sa-si viziteze mama, ma voi duce si eu cu ea. Sper ca Irina sa nu ramana cu traume de pe urma acestui proces urat. Urat nu din cauza mea”, a declarat Columbeanu, citat de Libertatea.

Monica Gabor va plati lunar o pensie alimentara si urmeaza sa o poata vizita pe fetita dupa un program stabilit de instanta si de comun acord cu omul de afaceri. Inca din ianuarie, fosta sotie a omului de afaceri, stabilita in prezent in Statele Unite, a anuntat ca renunta la custodia Irinucai, cu conditia ca micuta sa ii fie incredintata in vacanta de Paste si in cea de vara.

author avatar
eNational
725 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger