AcasăNewsNu le-au "iertat"! CELE mai BIZARE obiecte folosite pe post de "partener"...

Nu le-au „iertat”! CELE mai BIZARE obiecte folosite pe post de „partener” de sex!

O bicicleta, o masa, dar si un aspirator! La prima vedere sunt obiecte pe care multi oameni le au prin casa. Pentru anumite personaje, insa, au servit pentru cu totul altceva!

De-a lungul ultimilor ani, politistii din mai multe tari ale lumii au avut de-a face cu o serie de reclamatii cel putin bizare! Au fost solicitati sa intervina pentru a potoli mai multi indivizi care s-au dezlantuit in plina strada. Incinsi nevoie mare, n-au mai asteptat sa ajunga in pat la persoana iubita, ci si-au facut de cap cu ce le-a venit la indemana!

Un suedez, de exemplu, a fost prins in timp ce facea sex cu o bicicleta! Proprietarul a ramas masca si nu se stie nici pana astazi unde a ajuns vehiculul pe doua roti, dupa ce omul a descoperit la ce a fost folosit! La ce v-ar trebui o barca pneumatica, in afara de o excursie pe un lac, sau o partida de pescuit cu prietenii? Putini sunt cei care si-ar fi imaginat ca cineva pe lumea asta ar putea confunda-o cu o papusa gonflabila. Nu mai e nevoie, cu siguranta, sa va spunem continuarea povestii! Decat ca s-a intamplat undeva in Statele Unite.

Ce fac unii cu o masa de gradina? O folosesc pentru cina, pentru un joc de carti si cate si mai cate! Exista o situatie, insa, in care un barbat a gasit ca e cazul sa urce pe masa pentru un numar hot de amor, conform The Sun. Fara partenera! Cum s-a descurcat? Indiciu: masa are o zona speciala in care se ataseaza umbrela de soare…

Multi isi curata casa cu aspiratorul. Un polonez, insa, si-a rezolvat o alta problema cu obiectul in cauza, de asta data una intima. Ce scuza a avut cand a fost prins? Isi usca boxerii, nimic altceva! Si daca aceste cazuri va par bizare, aflati ca, potrivit sursei citate, au fost prinsi „in fapt” indivizi care si-au facut de cap cu o bucata de gard, o banca din parc, un semn de circulatie, dar si cu un borcan cu sos de rosii!

author avatar
eNational
791 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger