AcasăNews„Nu era genul meu de femeie” – răspunsul lui Trump la acuzația...

„Nu era genul meu de femeie” – răspunsul lui Trump la acuzația de VIOL asupra unei editorialiste

Acuzat de o editorialistă un viol care ar fi avut loc la New York, Donald Trump s-a apărat într-un interviu pentru The Hill, enunțând că persoana care îi aduce aceste acuzaţii nu reprezintă genul său de femeie.

Sursa foto Twitter

În felul acesta, Trump ajunge la a 16-a femeie care îl acuză de agresiune sexuală chiar în preajma organizării scrutinului prezidenţial, acuzaţii pe care acesta le-a respins de fiecare dată.

O să o spun cu foarte mult respect. În primul rând, nu este genul meu de femeie. În al doilea rând, nu s-a întâmplat vreodată, ok?”, a declarat preşedintele SUA.

Aflată la etatea de 75 de ani, E. Jean Carroll, o editorialistă a versiunii americane a celebrei reviste de modă Elle, acuză că a fost violată de către magnatul din domeniul imobiliarelor , într-o cabină de probă dintr-un magazin de lux new-yorkez la mijlocul anilor 1990. „Când am închis ușa cabinei, el s-a repezit la mine, m-a lipit de perete, lovindu-mă destul de tare la cap, și și-a lipit gura de a mea”. Însă actualul președinte nu s-ar fi mulțumit cu asta, și și-a dus violul până la capăt, după ce i-a rupt pantalonii în ciuda „luptei” prin care scriitoarea a încercat să se apere.

În cadrul interviului, Trump a spus despre învinuire că „e în totalitate o minciună”, și a adăugat: „Nu cunosc nimic despre această femeie. Este teribil că oamenii pot profera astfel de acuzaţii”. Iar pe contul său de Twitter a scris că „Nu am întâlnit niciodată această persoană în viaţa mea”, la scurt timp după apariţia dezvăluirii Jeanei Carroll în revista „New York”.

Editorialista a povestit despre această presupusă agresiune şi în lucrarea auto-bibliografică ce se va lansa la 2 iulie, „What Do We Need Men For? A Modest Proposal” (De ce avem nevoie de bărbaţi? O propunere modestă).

„Încearcă să îşi vândă o nouă carte. Aceasta ar trebui să vă facă să înţelegeţi care sunt motivaţiile sale”, a transmis preşedintele american după acuzația de zilele trecute lansată de americancă, care a mai spus că această carte ar trebui vândută la „raionul ficţiune”.

E Jean Carroll femeia de 75 de ani care l a acuzat pe Trump de viol

 

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
141 afisari

3 COMENTARII

  1. Cum Pacea Liniștii Mele, aceste shores își aduc aminte de … violuri, după 30 de ani !Mooistele dreaku’ !

  2. Mda… Zeci de ani, aceste nefu… (nefurajate, adică sunt cu mafoamea-n gât) au suferit de amnezie. E de tot râsul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger