AcasăNewsPista pentru OZN-uri in Buzau!

Pista pentru OZN-uri in Buzau!

Daca nu avem autostrazi, atunci contruim piste pentru OZN-uri, fie si din motive de marketing. Nu e o gluma, ci initiativa a unei agentii de turism din Buzau care intentioneaza sa exploateze economic  zona Maracineni prin constructia unei piste pentru OZN-uri. Intentia a plecat de la fenomenele paranormale  ce ar fi avut loc, in 1987, in Muntii Buzaului, si care ar fi trezit chiar interesul Elenei Ceausescu.

„Este o gaselnita de marketing pentru atragerea turistilor catre Muntii Buzau„, spune Cristina Parla de la agentia de turism ANTREG din Buzau, precizand ca este vorba despre „exploatarea legendelor, misterelor, lucrurilor spuse despre fenomenele paranormale care s-au raportat in Muntii Buzaului”.


De la Triunghiul Bermudelor la… Triunghiul Buzaului

„Uitandu-ne pe harta se pot uni aceste puncte intr-un triunghi. Triunghiul Buzaului. Pur si simplu sunt niste strategii de marketing pe care le putem aplica si in Romania. Monstrul de la Lock Ness nu l-a vazut nimeni niciodata. De ce nu am avea si noi Triunghiul Buzaului?”, a afirmat Cristina Parla, joi, la Antena3.

Reamintim ca  fenomenele paranormale din Muntii Buzaului ar fi trezit interesul Cabinetului  2, o unitate de „paranormali” fiind infiintata la cererea Elenei Ceausescu.

Relatarile martorilor la bizara intamplare din 1987

Doi profesori din comuna Maracineni sustin ca in 1987 se aflau cu elevii la cules de struguri, cand au fost martorii aterizarii unui posibil OZN. Cei doi sustin ca au vazut ceva ce semana cu o farfurie zburatoare, din care s-au desprins patru sfere argintii ce  zburau deasupra unui lan de porumb, una dintre ele aterizand.

Martor la bizara intamplare, profesorul de franceza Nicolae Pogonaru se afla atunci in mijlocul elevilor, la practica agricola: “Deodata, am vazut ca un fulger pe cer, care a disparut dupa cateva secunde. La cateva zeci de secunde insa a apărut un glob imens. Era de culoare argintie si in functie de cum batea soarele, dobandea irizatii rosiatice. Initial am tacut, sa nu zica elevii ca-s nebun. Abia dupa ce am realizat ce se intampla, ca nu am halucinatii,  am alertat pe toata lumea” povesteste profesorul buzoian pentru adevarul.ro

De precizat ca autoritatile din Buzau nu au cheltuit pana acum niciun un leu pentru acest proiect.

1.054 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger