AcasăNewsNu de frica lui ”Bombo” a fugit Boldea in Congo!

Nu de frica lui ”Bombo” a fugit Boldea in Congo!

Cazul Boldea i-a permis lui Adrian Nastase sa-si ia revansa pentru gluma cu Bombo si Congo, mult gustata la alegerile din 2004.

Adrian Nastase se bucura ca nu el este de vina cand romanii fug in Congo

”Daca iese Bombo, emigram in Congo”, tastau de zor fanii Aliantei DA, in campania prezidentiala din 2004, inundand telefoanele romanilor. Bombo fiind prescurtarea de la ”Bombonel”, alias Adrian Nastase.

Cum Mihail Boldea n-a tinut cont de faptul ca Traian Basescu este presedinte si s-a refugiat in Congo, Nastase si-a luat revansa postand pe blog un ”mesaj amuzant”, primit de el sambata: ”Daca nu l-ati votat pe Bombo, acum emigrati in Congo”. „Iata ca trecerea anilor ofera o alta perspectiva asupra alegerilor din 2004”, a conchis contracandidatul lui Basescu la prezidentialele din 2004.

author avatar
Simona Badulescu
394 afisari

3 COMENTARII

  1. Dle Nastase,de tupeu nu duci lipsa,asta este sigur!
    Sa fii condamnat,sa ai dosare,si sa scrii mereu mi se pare nu prea moral!
    Va rog sa-mi datzi si mie reteta prin care ,la venituri licite aproximativ egale,dv.santetzi atat de bogat si eu , mai curand sarac.Sa fie de vina comisioanele de la OMV , Bechtel si altele?

  2. Asta e ,,norocul” dictachiorului,ca nu are dosare…ca in rest le are pe toate.Dar si dosarele sunt doar ,,adormite”(flota,casa din Mihaileanu,s.a.)ca dupa ce scapam de el s-ar putea sa fie ,,reactivate”.Sper…Dar de chiorila,care a fost toata viata lui bugetar,ce zici?De unde casele,banii,casa lui fica-sa?Ca bugetaraii nu reusesc sa plateasca nici caldura la viloaie.Unii,ca altii stau la 2 camere cu venut de 800 de lei pe luna.

  3. Amuzant Bombo asta nu credeti? Asta ne arata ca ,fie este nevinovat , fie justitia din Romania merge cu spatele

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger