AcasăNewsVoiculescu, pus la zid de Antonescu:"Nu accept sa faceti jocurile lui Traian...

Voiculescu, pus la zid de Antonescu:”Nu accept sa faceti jocurile lui Traian Basescu!”

Voiculescu nu mai are bani de politica

Tensiuni in USL. Deranjat ca lansarea candidaturii lui Sorin Oprescu din partea USL la Primaria Capitalei s-a facut in lipsa si fara sustinerea liderilor PC, Crin Antonescu i-a transmis lui Dan Voiculescu faptul ca nu accepta ca acesta sa faca jocurile lui Traian Basescu.

Victor Ponta a sustinut punctul de vedere al colegului sau de Uniune, asa incat mesajul transmis conservatorilor a fost ca nu se va ceda niciunui fel de santaj, iar PC este liber ca, daca nu accepta conditiile din interiorul Uniunii, sa isi urmeze propriul drum.
Discutia a avut loc luni, in biroul presedintelui PNL, si la ea au participat nu doar Crin Antonescu si Dan Voiculescu, dar si presedintele PSD Victor Ponta si cel al PC Daniel Constantin, au declarat surse politice, citate de Realitatea TV.
Conservatorii ar fi dorit ca anuntarea lui Sorin Oprescu drept candidat al USL sa fie reluata, de data aceasta si cu prezenta liderului PC, ceea ce i-ar fi pus in incurcatura pe Crin Antonescu si Victor Ponta, care l-au prezentat pe Primarul General de saptamana trecuta drept candidatul Uniunii pentru un al doilea mandat.
In urma acestei discutii, Dan Voiculescu si Daniel Constantin ar fi parasit sediul PNL, fara sa mai participe la sedinta USL.

255 afisari

3 COMENTARII

  1. Dezinformare, minciuna, manipulare – spuneti-i cum vreti. Antonescu a negat orice forma de santaj sau manipulare din partea sau impotriva lui Voiculescu. Toate-s bune in USL.

  2. daca toti cei trei lideri usl infirma zvonurile nu inteleg ce se tot bate pasul cu acest subiect

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger