AcasăNewsNoutatile Crime Investigation din luna aceasta

Noutatile Crime Investigation din luna aceasta

Investigatii Crime & Investigation Network deschide usile laboratoarelor de criminalistica, ale salilor de judecata si arhivele politiei, descoperind adevarul din spatele celor mai scandaloase crime.

Crime + Investigation™ (CI) va difuza in iunie un nou sezon al serialului “Cine m-a bantuit“ si noi episoade ale serialelor “Vanatorul de criminali”, “Sotii ucigase” si “Ucigasul vorbeste”. Noul sezon “Cine m-a bantuit” va incepe miercuri, 25 iunie.

Investigatii Crime & Investigation Network deschide usile laboratoarelor de criminalistica, ale salilor de judecata si arhivele politiei, descoperind adevarul din spatele celor mai scandaloase crime.

“Cine m-a bantuit” va fi difuzat in fiecare miercuri, la 22:30, pe CI. Serialul exploreaza experientele paranormale ale unor celebritati, cu scopul de a le oferi explicatii. La inceputul fiecarui episod, o vedeta va povesti despre experientele ei infricosatoare si o echipa, condusa de un medium, o va duce inapoi la locul bantuit pentru a descoperi adevarul. Chiar daca serialul este plin de tensiune, exista si momente emotionante, pentru ca, in multe cazuri, exista o legatura personala intre fantoma si vedeta.

“Vanatorul de criminali” continua in iunie pe CI. Cu peste 380 de cazuri solutionate si o rata de succes de 92%, locotenentul Joe Kenda este un expert in domeniul sau. In fiecare joi, la 22:30, Kenda si echipa elucideaza cele mai misterioase crime.

In plus, noi episoade din “Sotii ucigase” vor fi difuzate pe CI in fiecare marti, de la 23:30. Serialul prezinta povestile adevarate ale femeilor care si-au ucis sotii, ducand prea departe juramantul “pana ce moartea ne va desparti”. Chiar daca par sa aiba totul, de la familii iubitoare la soti devotati si prieteni apropiati, sotiile isi vor divulga intentiile criminale si metodele folosite pentru a-si ucide partenerii de viata.

Noi episoade din “Ucigasul vorbeste” vor fi transmise in fiecare luni, la 22:30, pe CI. In fiecare episod, sunt prezentate povestile unor crime din perspectiva criminalilor. Prin interviuri uimitoare, serialul “Ucigasul vorbeste” analizeaza motivele criminalului si incercarile lui de a pacali politia si judecatorii. Din perspectiva directa a faptasului, telespectatorii pot afla ce se petrece in mintea unui criminal.

 

author avatar
Tudor Borcea
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger