AcasăNewsNoul stadion din Banie si-a deschis portile. CSU Craiova a pierdut, insa,...

Noul stadion din Banie si-a deschis portile. CSU Craiova a pierdut, insa, amicalul inaugural

Noul stadion „Ion Oblemenco” a fost inaugurat, vineri seara, cu mare fast. La eveniment au asistat, printre altii, fostul primar din Banie, social-democrata Olguta Vasilescu, dar si ex-selectionerul Nationalei, Victor Piturca.

„Este cea mai mare investitie a Craiovei din ultimii 50 de ani”, a subliniat Olguta Vasilescu despre stadionul ce a costat peste 50 de milioane de euro si si-a deschis portile dupa aproape doi ani de la startul executarii proiectului.

O fanfara a intonat imnul Romaniei, au fost jocuri de lasere, dar si alte momente pregatite special pentru momentul inaugural, inainte ca arena sa gazduiasca primul meci de fotbal, sub privirile zecilor de mii de spectatori aflati in tribune. CSU Craiova a intrat pe teren intr-o infruntare amicala cu Slavia Praga, castigata, din pacate pentru fanii din Banie, de oaspetii cehi cu un categoric 4-0.

Noul stadion ce poarta numele legendei fotbalului craiovean are peste 30.000 de locuri. Si poate gazdui nu doar competitii de fotbal, ci si concerte.

sursa foto: Facebook/Lia Olguta Vasilescu

author avatar
Cristina Stefan
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger