AcasăNewsNoul presedinte al CSM, despre fenomenul cartilor din spatele gratiilor: Este imposibil...

Noul presedinte al CSM, despre fenomenul cartilor din spatele gratiilor: Este imposibil sa scrii un volum in 48 de ore

Judecatorul Mircea Aron a ajuns, fara prea multe emotii, ar putea spune unii – avand in vedere ca nu a avut contracandidati in cursa pentru sefia CSM – in postura de presedinte al forului, in care se va afla vreme de un an, cat dureaza un mandat in fruntea Consiliului.

La scurta vreme dupa ce a fost votat in prima functie in cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, judecatorul Mircea Aron a atins, in prima sa luare de cuvant in noua calitate, si un subiect indelung discutat in ultimele zile, respectiv cel al cartilor, mai exact al lucrarilor cu carecter stiintific pe care persoane aflate in spatele gratiilor le scriu, in speranta ca astfel vor obtinere mai usor eliberarea conditionata. „Am spus ca nu este in regula ceea ce se intampla. Este imposibil sa scrii un volum in 48 de ore, cum am citit undeva ieri, ca nu orice lucrare este stiintifica, nu orice (…) este tiparit inseamna o carte”, a subliniat noul sef al CSM in privinta asa-numitului „fenomen” al „scriitorilor de dupa gratii”.

Alaturi de noul presedinte al CSM, in conferinta de presa ce a urmat primei sedinte a Consiliului Superior al Magistraturii din acest an a fost prezenta si Luminita Palade, procurorul ales vicepresedinte al forului in cauza.

sursa foto: vremeanoua.ro

93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger