AcasăNewsNoul Parlament dă primul bobârnac DNA-ului

Noul Parlament dă primul bobârnac DNA-ului

Deputații l-au scăpat pe colegul Ion Stan din mâinile DNA

Deputații proaspăt aleși nu sunt de acord cu arestarea colegului lor pesedist, Ion Stan.

Deputații l-au scăpat pe colegul Ion Stan din mâinile DNA

Acuzat de DNA de trafic de influență, Ion Stan scapă de arestul preventiv după ce deputații au respins, ieri, cererea procurorilor. Solicitare avizată pozitiv, în fosta legislatură, de Comisia juridică a Camerei. Dincolo de sensibilitatea subiectului (indiferent de partid și de indicațiile primite de la liderii politici, parlamentarii nu vor vota niciodată cu inimă ușoară o cerere de ridicare a imunității), votul masiv exprimat contra (226 la 145) spulberă din start mitul majorității copleșitoare și invincibile a USL.

Respingerea solicitării DNA în cazul Stan l-a deranjat pe liderul PSD Victor Ponta, care a și susținut public că parlamentarul acuzat va fi înlăturat din partid. Afirmând că votul dat ieri de deputați ”va afecta România pe plan extern”, Ponta l-a îndemnat pe Stan să demisioneze din Parlament: ”este singura soluție”. Dincolo de neajunsurile aduse PSD-ului, eșuarea ridicării imunității lui Stan arată că liberalii au vrut să-i demonstreze lui Victor Ponta că nu poate ignora PNL-ul când și cum vrea.

 

author avatar
Simona Badulescu
185 afisari

2 COMENTARII

  1. In felul acesta parlamentarii demonstreaza ca sunt toti hoti si mafioti si se apara intre ei, ca la fiecare le poate veni randul sa faca puscarie

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger