AcasăNewsNoul ordin emis de ministerul Sănătăţii, atacat în instanță: „Este ilegal. Afectează...

Noul ordin emis de ministerul Sănătăţii, atacat în instanță: „Este ilegal. Afectează drepturi și libertăți”

ministerul sanatatiiNoul ordin emis de ministerul Sănătăţii, atacat în instanță: „Este ilegal. Afectează drepturi și libertăți”

Noul ordin emis de ministerul Sănătății, privind criteriile de carantinare ale unei localități, fără acordul premierului scindează coaliția de guvernare.

Unii îl consideră o palmă dată de Vlad Voiculescu coaliţiei aflată la guvernare. Situația este cu atât mai gravă cu cât ordinul nici măcar nu are semnătura ministrului Sănătății, ci a secretarului de stat, Andreea Moldovan. „Secretarii de stat nu au dreptul de a semna ordine de ministru care afectează drepturi și libertăți, chiar dacă li s-au delegat unele atribuții ale ministrului.”, susține avocatul Gheorghe Piperea.

Un abuz în serviciu penal

Acesta spune că noul ordin este un abuz în serviciu penal, motiv pentru care are de gând să-l atace în instanță. „Ordinul prin care se instituie regula carantinării unei localități pentru o rată a infectării de 3 la mie (de două ori și jumătate mai mică decât cea de până ieri) este nu numai ilegal, este un act administrativ inexistent, pentru lipsa dreptului de semnătură. În plus, este un abuz în serviciu penal.

Faptul că neomarxiștii din usere vor să ne priveze de sărbătorile de Paști punând, practic, orice localitate, inclusiv Bucureștiul, pe termen nelimitat, nu înseamnă că trebuie să ne mai lăsăm intimidați.

Chiar dacă unii infecționiști ai vieții vor să ne țină în detenție sanitară pe termen nelimitat pentru a-și satisface niște frustrări personale sau profesionale, nu înseamnă că trebuie să acceptăm chiar toate aberațiile, sub cuvânt că ar fi pentru siguranța noastră (care siguranță e sublimă, dar lipsește cu desăvârșire de vreo 14 luni încoace). Voi ataca în contencios administrativ acest ordin anti-legal”, scrie Gheorghe Piperea pe o rețea socială.

author avatar
Andreea Vlad
458 afisari

1 COMENTARIU

  1. USR o uniune de ra_hat cu Bârnă în frunte si cu toți papițoii lui. Voiculescu si alții. Polițeanu care face urât spre Cîțu. Polițene, te-ai dat în bărci cu baba Morcovei monica si vii să ne critici pe noi, mucosule? Unde te crezi băi nazistule? Si toți naziştii din usr, unde vă credeți? Alianța useristo-securisto-nazistă a lui Bârnă.HUO!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger