AcasăNewsNoul ministru la Transporturi, decis oficial! Ramona Manescu a depus juramantul!

Noul ministru la Transporturi, decis oficial! Ramona Manescu a depus juramantul!

Ramona Manescu este oficial ministrul Transporturilor, presedintele Traian Basescu semnand, luni, decretul de numire in functie a europarlamentarului. Ceremonia de investire a avut loc la ora 15.00, la ceremonia organizata la Palatul Cotroceni au luat parte presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, dar si membri ai Guvernului.

De la ceremonie a lipsit premierul Victor Ponta, care, potrivit programului anuntat de Guvern, la ora 15.00 urma sa plece catre Republica Moldova, unde face o vizita in perioada 26-27 august.

Cele doua nominalizari pentru functia de ministru al Transporturilor, inaintate de liberali, duminica, premierului Victor Ponta, au fost deputatul Nini Sapunaru si europarlamentarul Ramona Manescu.

Seful statului a semnat, luni, decretul pentru numirea Ramonei Manescu la conducerea Ministerului Transporturilor, dupa ce prim-ministrul i-a transmis luni dimineata propunerea in acest sens.

„In temeiul prevederilor Art. 85 alin. (2), Art. 100 alin. (1) din Constitutia Romaniei, republicata, precum si ale Art. 10 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea si functionarea Guvernului Romaniei si a ministerelor, cu modificarile si completarile ulterioare, avand in vedere propunerea primului-ministru, Presedintele Romaniei decreteaza: Articol unic – Se numeste in functia de membru al Guvernului doamna Ramona-Nicole Manescu, ministru al Transporturilor”, potrivit comunicatului de presa remis de Presedintie.

Ceremonia de depunere a juramantului de investitura a avut loc la ora 15.00, la Palatul Cotroceni.

Eurodeputatul Ramona Manescu este absolvent al Facultatii de Drept.

author avatar
Alina Costache
367 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger