AcasăNewsNoul iPhone 4S, in Romania abia la sfarsitul anului

Noul iPhone 4S, in Romania abia la sfarsitul anului

Desi noul gadget marca Apple a fost lansat deja in mai multe state ale lumii, iar saptamana viitoare va fi lansat la vecinii unguri, in Romania iPhone 4S va ajunge abia spre finele lunii decembrie.

Orange spera sa lanseze noul telefon iPhone 4S in Romania inainte de sfarsitul acestui an, in prezent avand loc negocieri intense cu compania Apple, a declarat, marti, la Cluj-Napoca, directorul executiv al operatorului telecom, Jean-Francois Fallacher.

„As vrea sa va ofer o data precisa despre lansarea iPhone 4S in Romania. Exista discutii, avem o negociere intensa cu Apple pentru a oferi iPhone 4S in Romania. Sper ca in luna noiembrie sa avem mai multe informatii. Apple decide lansarea iPhone 4S in fiecare tara. Suntem in discutii cu Apple pentru a grabi aceasta decizie. Sa speram ca vom putea lansa noul telefon in Romania inainte de sfarsitul anului”, a  spus Fallacher.

iPhone4S a poate fi achizitionat incepand cu 14 octombrie in maazinele din SUA, Canada, Australia, Marea Britanie, Franta, Germania si Japonia, iar pe 28 octombrie va fi disponibil in alte 22 de state printre care Ungaria, Cehia, Letonia sau Slovenia.

 

author avatar
Ciprian Purice
473 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger