AcasăNewsNoul coronavirus/12 români au murit în afara țării

Noul coronavirus/12 români au murit în afara țării

Încă un român confirmat cu noul coronavirus în afara țării a pierit. Este vorba, din câte reiese din anunțul autorităților autohtone, despre un conațional aflat în Germania.

Din noile informații oferite Grupul de Comunicare Strategică -duminică la ora 13- rezultă că „de la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 12 cetățeni români aflați în străinătate, 8 în Italia, 2 în Franța, unul în Germania și unul în Marea Britanie, au decedat”. La precedenta informare se știa că numărul victimelor care nu au putut fi salvate era de 11 – decesele fiind consemnate în Italia, Franța și Marea Britanie.

A crescut și numărul românilor care au fost confirmați cu infectare cu noul coronavirus în afara țării. Dacă sâmbătă se știa că sunt 67 de români confirmați, pe 29 martie cifrele prezentate de autorități, s-au modificat. „În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 73 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 52 în Italia, 6 în Germania, 4 în Spania, 2 în Namibia, 2 în Indonezia, 3 în Franța și câte unul în Tunisia, Irlanda, Marea Britanie și Luxemburg”, potrivit GCS.

52 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger