AcasăNewsNoua turnura in ancheta disparitiei avionului Malaysia Airlines: Casa pilotului, perchezitionata

Noua turnura in ancheta disparitiei avionului Malaysia Airlines: Casa pilotului, perchezitionata

In conditiile in care scenariul privind o posibila deturnare a avionului cu 239 de persoane la bord capata tot mai mult contur, anchetatorii incearca sa gaseasca indicii utile elucidarii misterului disparitiei aeronavei Malaysian Airlines in locuinta pilotului in varsta de 53 de ani.

Noi ipoteze, dar nici urma de aeronava malaeziana disparuta in urma cu o saptamana

In ultimele ore, ipoteza datatoare de fiori pentru familiile pasagerilor, cum ca aparatul de zbor care plecase din Kuala Lumpur, sambata trecuta, ar fi fost deviat intentionat de la parcursul sau, e tot mai des vehiculata. Totul in conditiile in care cautarile, atat aeriene, cat si pe apa, nu au avut succes nici pana la aceasta ora.

Ca atare, in speranta ca vor reusi sa obtina informatii care sa ii ajute la gasirea aeronavei disparute fara urma de atatea zile, anchetatorii ar fi perchezitionat, sambata, si casa comandantului aeronavei Boeing 777, Zaharie Ahmad Shah, potrivit straitstimes.com.

Ce anume vor gasi autoritatile in locuinta pilotului in varsta de 53 de ani si cat de utile vor fi aceste noi informatii pentru elucidarea cazului care tine, de zile intregi, cu sufletul la gura o lume intreaga, ramane de vazut. Se stie, insa, ca, atat autoritatile locale, cat si presa internationala l-au portretizat pe Ahmad Shah drept un pilot experimentat, cu mii de ore de zbor la activ si foarte pasionat de meseria sa.

In tot acest timp, operatiunea de cautare, in care sunt implicate 12 state, continua. Tot ce le ramane de facut rudelor celor 239 de pasageri, 153 dintre ei de origine chineza, este sa astepte vesti de la autoritatile malaeziene.

In urma cu o saptamana, zborul MH 370 a decolat de la Kuala Lumpur, capitala Malaeziei, cu destinatia Beijing. Avionul Malaysian Airlines a disparut de pe radare, sambata dimineata, in apropiere de granita cu Vietnamul, si de atunci nimeni nu mai stie nimic de soarta celor 239 de suflete aflate la bord.

Citeste si: Ultima ipoteza: Transponderul avionului Malaysian Airlines ar fi fost oprit intentionat. Cursa MH370, DETURNATA!

S-a declansat avalansa speculatiilor: Copilotul obisnuia sa aduca femei in cabina, rudele celor din avionul malaezian se revolta!

author avatar
Cristina Stefan
499 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger