AcasăNewsNoua suspiciune de sindrom hemolitic uremic, la un copilas transferat la "Marie...

Noua suspiciune de sindrom hemolitic uremic, la un copilas transferat la „Marie Curie”

Noi emotii pentru parintii unui micut care a ajuns pe mana medicilor cu scaune diareice si simptome ce pot intra in sfera celor asociate sindromului hemolitic uremic.

Specialistii de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie” din Capitala urmeaza sa stabileasca, in urma analizelor, daca suspiciunile de sindrom hemolitic uremic (SHU) cu care a fost transferat la unitatea medicala, deunazi, un copilas in varsta de un an si 9 luni se confirma sau nu.

Din cate anunta Ministerul Sanatatii, micul pacient fusese intr-o prima faza ingrijit la un spital privat din Capitala, doar ca, dupa trei zile, respectiv joi, a fost adus la „Marie Curie”, unde a si fost supus investigatiilor specifice, menite sa stabileasca un diagnostic pentur priblemele sale de sanatate.

Potrivit MS, copilul era ieri in stare stabila. Tot la spitalul de urganta pentru copii amintit se afla un copilas din Arges, in timp ce la Iasi e internat un micut din Bacau, ambii avand confirmat diagnosticul de SHU si fiind, de asemenea, „in stare stabila”.

sursa foto: mscurie.ro

author avatar
Cristina Stefan
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger