AcasăNewsNoua Republica ii taie net-ul lui Nastase

Noua Republica ii taie net-ul lui Nastase

Adrian Nastase si-a pus in cap partidul Noua Republica

Dupa ce Adrian Nastase a marturisit pe blog ca se simte-n puscarie ca in cantonament, membrii partidului Noua Republica au sarit ca arsi, cerand inasprirea conditiilor de detentie ale fostului premier.

Adrian Nastase si-a pus in cap partidul Noua Republica

Noua Republica i-a pus gand rau lui Adrian Nastase, reprezentantii  partidului declarandu-se indignati de facilitatile pe care politicianul le are dupa gratii.

”Cum este posibil ca un infractor de drept comun sa scrie pe blog din inchisoare? Ne referim, evident, la condamnatul penal Adrian Nastase, fost sef al partidului socialist, care declara ca se simte in penitenciar ca intr-un <<cantonament>>. Noua Republica atrage atentia autoritatilor ca infractorul Adrian Nastase nu trebuie sa se simta acolo unde este acum ca intr-un <<cantonament>>, ci, dimpotriva, ca intr-o institutie corectionala, in executarea unei pedespse penale care trebuie sa fie, potrivit legii, o masura de constrangere si un mijloc de reeducare in vederea formarii unei atitudini corecte a condamnatului fata de munca si fata de ordinea de drept”, se arata intr-un comunicat al formatiunii conduse de Mihail Neamtu.

author avatar
Adelina Ionicel
572 afisari

3 COMENTARII

  1. Cine este de fapt acest Neamtu??? I-a vazut cineva fisa medicala???? Vrea sa-l faca mai erou pe Nastase decat este prin interzicerea blog-ului???? Dar mafiotii care au camere si telefoane ?

  2. Dupa mintea bolnavului asta ar trebui instaurata inchizitia basista .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger