AcasăNewsNoua religie a globalizării: Chrislamul!

Noua religie a globalizării: Chrislamul!

Cu o viteză nemaivăzută, omenirea se îndreaptă spre profețirea chintesenței globalizării – o singură lume, o unică religie! Minciuni sfruntate? O nebunie? Teoria conspirației? Nimic din toate astea, atunci când mesajul este transmis clar și răspicat de instituții precum Organizația Națiunilor Unite sau Biserica Catolică! Papa Francisc a chemat toate cultele într-o rugăciune comună pentru „reflecție, speranță și credință” în data de 14 mai, care de anul acesta încolo va fi celebrată drept Ziua Chrislamului, noua religie a globalizării!

Când Francisc I a invitat credincioșii din lumea întreagă să se roage la comun pe 14 mai, într-un masiv efort global masiv de a pune capăt pandemiei de Covid-19, unii doar au zâmbit, iar mulți au trecut mai departe, nebăgând în seamă mesajul Vaticanului.

Catolicismul s-a unit cu Islamul în 2019

De fapt, a fost mai mult decât un mesaj. A fost un semnal al instaurării noii religii mondiale! Iar ONU s-a și repezit să aplaude/ îmbrățișeze inițiativa liderului catolic. Sub ștampila ONU, „Documentul privind fraternitatea umană pentru pacea mondială și conviețuirea împreună” capătă greutate, dar mai ales legitimitate; să nu uităm că, în februarie 2019, la Abu Dhabi, Papa Francisc a semnat acest document de înfrățire în prezența Marelui Imam al al-Azharului, șeicul Ahmed el-Tayeb.

La un an de la semnarea documentului, toți liderii religioși ai planetei sunt invitați să-I ceară lui Dumnezeu binecuvântarea pentru protejarea omenirii în vremea pandemiei de Covid-19.

Inițiativa ca 14 mai să fie o zi de rugăciune comună aparține ONU, cu Vaticanul săgeată. Numele Chrislam nu a fost ales întâmplător. El combină creștinismul romano-catolic cu islamul și iudaismul apostat.

Ce este Abrahamic Faiths Initiative

Presa americană îi spune Chrislam, dar Organizația Națiunilor Unite i-a găsit deja un nume oficial: Inițiativa Credințelor Avraamice! A, să nu uităm, noua religie a globalizării are și o conducere superioară, un „guvern” numit Înaltul Comitet al Fraternității Umane.

Secretarul General al ONU, António Guterres, și-a exprimat deja sprijinul pentru „momentul de reflecție, speranță și credință” din 14 mai: „Am acceptat propunerea Înaltului Comitet al Fraternități Umane, astfel încât credincioșii tuturor religiilor se vor uni spiritual pe 14 mai într-o zi de rugăciune, post și fapte de caritate pentru a-L implora pe Dumnezeu să ajute omenirea să depășească pandemia de coronavirus”.

Melinda Gates poartă o cruce întoarsă

Într-un interviu acordat jurnalistei Savannah Guthrie despre criza globală Covid-19, Melinda Gates, soția co-fondatorului Microsoft, Bill Gates, spune că există „câțiva candidați buni” referitor la cercetătorii care s-au apropiat de descoperirea unui vaccin.

Făcând lobby pentru ca populația planetei să îmbrățișeze o nouă identitate (un ID digital),  Melinda Gates s-a afișat în fața camerelor de filmat purtând la gât un lănțișor cu o cruce întoarsă (răsturnată), spre stupefacția producătorilor de la Today Show, dar mai ales a telespectatorilor!

Simbolismul este nelipsit în ideologia grupurilor Illuminati, Noua Ordine Mondială etc, iar crucea întoarsă arată exact disprețul celor care o poartă față de tot ce înseamnă ideologia creștină.

Culmea este că Melinda Gates a mers la școală catolică, iar ea și soțul ei, miliardarul Bill Gates, și-au crescut copiii în doctrina religiei catolice. În același timp, însă, să nu uităm că familia Gates finanțează Planned Parenthood, organizație care există pentru a sacrifica copiii încă din uterul mamelor!

author avatar
Nicholas Cezar
6.217 afisari

5 COMENTARII

  1. Iudochrislamul mai bine spus e o religie vara. Suntem atat de veri incat nu putem uni catolicii cu ortodoxii ce alte poliecumenisme mai vreti. Deci noi nu facem Pastele unit… Sanctitatea a cerut ruga la crestini nu neaparat la musulmani. Nu se poate face astfel de religii e imposibil. Desi acum ceva ani am comis involuntar un sacrilegiu atunci cand am vizitat o moschee desculț la intrare mi-am facut involuntar cruce noroc ca nu se uita nimeni la personajul principal… Ce ne spune prin aceasta nepolitete pronia ca de fapt avem un singur Dumnezeu.

  2. Cei cu crucea pe piept se inchina lui Isus.Cei cu crucea intoarsa se inchina banului.E o diferenta.
    Doar finalul omului e unul singur: Toti mor si fara bani alaturi…

  3. atunci e clar de ce papa a binecuvantat si nwm si daca el e adeptul noului id asta cum vor ei dupa ce au facut acest virus scapat intentionat si preanuntat de ani buni , vor o sclavie mondiala sub masca inventata si stapanii sa fie ei mai presus de Dumnezeu !!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger