AcasăNewsNoua plangere penala impotriva lui Becali

Noua plangere penala impotriva lui Becali

Administratia Nationala a Penitenciarelor i-a declarat razboi lui Gigi Becali

Administratia Nationala a Penitenciarelor sesizeaza Parchetul General pe tema infractiuni de ultraj si santaj la adresa unui director de penitenciar – fapta pusa de ANP pe seama lui Gigi Becali.

Administratia Nationala a Penitenciarelor i-a declarat razboi lui Gigi Becali

Conform acuzatiilor aduse de ANP, Becali a trimis ”o serie de mesaje de amenintare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv ca acesta nu ar fi aprobat o noua invoire pentru varul Victor Becali”. ANP nu ezita sa mentioneze ca este vorba de un ”ex-detinut” care a incercat in trecut  sa convinga judecatorii ca o persoana sechestrata ”ar fi intrat singura in portbagaj pentru a nu pata de sange o bancheta extrem de sensibila” si ca ”mita ar fi o forma de premiere”. De asemenea, ANP aminteste si de ”abaterile disciplinare si infractiunile constatate la finalul anului 2016 la Penitenciarul Poarta Alba in legatura cu favorizarea unor detinuti – VIP, printre care se numara si acelasi George Becali” si mentioneaza ca asteapta o reactie a ministrului Justitiei legata de acest caz. Daca procurorii, respectiv judecatorii, se vor lasa convinsi de argumentele livrate de ANP, Gigi Becali risca o noua pedeapsa cu inchisoarea, mult mai severa fata de aceea de care a scapat prin eliberare conditionata. Si asta pentru ca la cei cinci ani prevazuti de lege pentru infractiunea reclamata se vor adauga majorarea de 50% impusa de recidiva plus restul ramas neexecutat din prima pedeapsa.

author avatar
Simona Badulescu
91 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cum a reusit acest personaj sa infurie din nou mafia coloniala,din justitie mai ales,si nu este la prima abatere.Ca faptele sunt niste povesti,basme nu va conta,vor face,de mafie este vorba,din rahat bici si-l vor trosni peste ochii dusmanului,care a scos pe gura ce nu trebuia sa afle boborul despre infaptuirea justitiei,mai ales ca si acest dusman a profitat de o infaptuire mai dulce.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger