AcasăNewsNoua persoane, retinute dupa ce au vandut mai multe terenuri ale Primariei...

Noua persoane, retinute dupa ce au vandut mai multe terenuri ale Primariei Capitalei

Noua persoane, sapte barbati si doua femei, cu varste cuprinse intre 38 si 78 de ani, au fost retinute dupa ce au reusit sa vanda 11 terenuri, majoritatea apartinand municipalitatii, unor cumparatori de buna-credinta. Prejudiciul provocat se ridica la peste un milion de euro.

„In fapt, politistii bucuresteni au documentat, in perioada martie – iulie a.c., activitatea unui grup format din sapte barbati si doua femei, cu varste cuprinse intre 38 si 78 de ani, care ar fi preluat, din proprietatea unei unitati administrativ-teritoriale si a altor patru persoane fizice, 11 terenuri si imobile, solicitandu-se in mod fictiv instantei constatarea dreptului de proprietate ca efect al uzucapiunii, ulterior acestea fiind vandute si revandute altor persoane”, arata Politia Capitalei, intr-un comunicat de presa remis marti.

Surse din Politie,citate de realitatea.net, au declarat ca gruparea era formata exclusiv din persoane care locuiau in cartierul Bucurestii Noi, in vecinatatea terenurilor respective si care stiau faptul ca acestea nu au proprietar. Prejudiciul total cauzat este de peste 1.000.000 de euro.

author avatar
Alina Costache
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger