AcasăNewsNoua Ordine Mondială impune zeciuiala! Taxă de robie plătită ONU

Noua Ordine Mondială impune zeciuiala! Taxă de robie plătită ONU

Biblia vorbeşte despre taxe şi mai de fiecare în versete este vorba despre vremuri grele care urmează ori evenimente majore. Salut Cezar, bine ai revenit, putem spune și noi azi, în 2020! De ce? Fiindcă Organizația Națiunilor Unite dorește să înființeze un fond post-pandemie de Covid-19 la care să contribuie fiecare națiune de pe glob. Valoarea stabilită de ONU: 10% din venitul anual al întregii planete! Vă puteți imagina doar ce putere ar căpăt o entitate cu buget de 8,7 trilioane de dolari?! Eu pot.

Dacă țările membre ONU ar accepta acest plan nebunesc, organizația s-ar pune cloșcă peste o sumă de 2.900 ori mai mare decât bugetul anual din prezent (de „numai” 3 miliarde dolari)! Națiunile Unite sau orice altă entitate desemnată să gestioneze acești bani ar fi responsabilă de susținerea economiilor lumii, căci toate statele de pe glob ar traversa pandemia de Covid-19 cu „firimiturile” aruncate din fondul de 8,7 trilioane.

Așadar, zeciuiala biblică se întoarce! António Guterres, secretarul general al ONU, vrea o taxă globală de 10% pentru a finanța „un Fond de Răspuns și Recuperare Dedicat Covid-19”. Organizația Națiunilor Unite are în vedere „un pachet de stimulare centrat pe om, inovator și coordonat”.

De asemenea, se dorește construirea unui „sistem global de urgență pentru sănătate interconectat pe date, forță de muncă și consumabile”. Secretarul general al ONU spune că banii vor fi canalizați „nu numai către sectorul de afaceri și firme, ci și către lucrătorii și IMM-urile din întreaga lume care stau la baza economiei globale”.

„Nu este suficient să protejăm întreprinderile majore, trebuie să le protejăm furnizorii și cererea globală a consumatorilor, care va readuce la viață economia globală”, scrie Antonio Guterres în raportul „Responsabilitate comună, solidaritate globală: Răspunsul ONU la impactul socio-economic al Covid-19”. Pentru a fi eficient, pachetul de stimulare va trebui să se concentreze pe transferul direct și țintit al resurselor către gospodăriile cele mai vulnerabile și pe extinderea pregătirii pentru urgențe în domeniul sănătății, protecției sociale, reducerii impozitelor, scăderii dobânzii ratelor bancare, accesului la credite și scheme de sprijin salarial etc”.

O sută de miliarde și pentru OMS

Planul arată și dărnicia NWO față de Organizația Mondială a Sănătății. Antonio Guterres le cere statelor membre ONU să contribuie la dezvoltarea unui fond de 100 de miliarde de dolari pentru OMS. Care OMS tocmai ce a pierdut sprijinul Americii fiindcă Donald Trump nu mai vrea să dea bani unui președinte părtinitor cu China și mult prea apropiat de Xi Jinping!

Printre parteneri, și fundația lui Bill Gates!

Bill Gates, avocatul măsurilor represive (de control a populației) și fundația sa omonimă sunt listate pe platforma de parteneriat a ONU.

Cu alte cuvinte, omul de afaceri sponsorizează Organizația Națiunilor Unite, care îl sprijină în diverse proiecte. Fundația „Bill și Melinda Gates” și ONU sunt parteneri și în planul care trebuie să ducă la vaccinarea obligatorie a tuturor oamenilor din lume! „ID2020” este un alt proiect, menit să ofere soluția unui ID digital pentru fiecare cetățean de pe glob.

Să credem că în controlul populației va investi ONU banii strânși în acest fond? Steven Mosher, cunoscut om de știință american, președintele Institutului de Cercetare a Populației, spune: „Dacă povestea coronavirusului din China ne-a învățat ceva este că, în momente de criză globală, putem avea încredere doar în concetățenii noștri, nu într-un grup îndepărtat și detașat de birocrați care sunt mai bine plătiți decât aproape toți cetățenii din lume”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
2.818 afisari

7 COMENTARII

  1. Informaticianul Gates dictează politica sanitară mondială, ca să-și impună vaccinurile UCIGAȘE, așa cum s-au dovedit cele pe care le-a implementat prin unele țări africane. Așa frumos le-a implementat, că i-a trimis pe ăia la loc cu verdeață. În vreme ce alt PSIHOPAT, care s-a scrântit de la prea multe tesle-n coaie, vrea să plaseze (a început, deja) peste ” patrujdămii”de sateliți 5G pe orbită, astfel încât unii astrologi admit că, din această cauză, nu mai pot vedea bine cerul, noaptea. Informați-vă! Cultivați-vă! Ridicați-vă, pentru numele lui Dumnezeu!

    • Eu nu platesc internetul la Rabnita , mi-am pus botoxul la treaba si i-am dat niste tesle-n coaie profesioniste si voluptoase lui gaspadin Musk care m-a conectat pe muteste la un satelit Starlink . Pe gaspadin Gates l-am pupat in cur si mi-a scos virusii din mitilic si din rezervorul Molotovului . Pentru numele lui Boje , o sa-i pun pe toti mancurtii din Transnistria sa se ridice din sant si sa faca la fel ca mine !

  2. Biblia vorbeşte despre taxe şi mai de fiecare în versete este vorba despre vremuri grele care urmează ori evenimente majore

    Vă puteți imagina doar ce putere ar căpăt o entitate cu buget de 8,7 trilioane de dolari?! Eu pot.

    nu inteleg de ce esti asa analfabet..

  3. CACARE BIBLIE-OTECA MAZGALESTE 10 % DIN BANII MEI.ISIS A GRAIT..NU DAT BANI PE CURVE,SABII,
    PISTOALE,TUNURI,RACHETE,BOMBE ATOMICE,CUTITE,SATELITI,SUBMARINE,SOLDATI TEMBELI-care omoara
    la comanda idiotului trompa.
    BIBILIA LU JEHOVA SI MOSHE,SI BIBI,SI TUCARMAN,SI ITICOVICI SI STRULA-SULA…ESTA MINCINOASA
    N-A FOST SCRISA DE EMINESCU,PREDA,MAZILU,BAIESU..SI ALTI MARI SCRIITORI ROMANIDACI.
    MAI BINE ERA DE DOMNULZEU=DUMNEZEU AL DACILOR.ZAMOLXE.NU,AL IVRITILOR EMIGRANTI SI OIERI

    • ASA GRAITA ZARATUSTRA,ALAH,JOHANIS,ZMERKEL,TROMPA,GURU,MOBUTU,ZULUNGA SI SATANA POPA LUI
      ZBECALI.
      FRATII ZBECALII IAU DE MILIOANE DE ANI.10% DIN EXCROCHERII CU FOTBALIATORII LU GHITARATAN

  4. pt cate au facut astia bun pt umanitate in ultimii ani sau poate din totdeauna nu merita decat zece da ,ani de puscarie !!!!!!! enititati perimate si inutile !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger