AcasăNewsNoua ipoteza: Copilotul avionului disparut a incercat sa dea un telefon, chiar...

Noua ipoteza: Copilotul avionului disparut a incercat sa dea un telefon, chiar inainte ca aeronava sa iasa de pe radare!

In plin efort de gasire a unor indicii concludente care sa duca la identificarea aparatului de zbor Malaysia Airlines disparut fara urma pe 8 martie, o noua ipoteza sporeste misterul in cazul cursei MH 370.

Publicatia locala New Straits Times titreaza, sambata, ca Fariq Abdul Hamid, copilotul cursei malaeziene care plecase din Kuala Lumpur catre Beijing, ar fi incercat sa apeleze un numar, prin intermediul telefonului sau mobil, cu doar cateva momente inainte ca aeronava sa iasa de pe radare.

Catre cine anume era facut acest ultim apel nu se stie deocamdata, insa sursele publicatiei amintite sustin ca tanarul copilot nu a apucat sa comunice nimic in timpul acestei convorbiri „urgente”, pentru ca legatura s-a intrerupt brusc, cel mai probabil dupa ce s-a depasit aria de acoperire. Totul s-ar fi intamplat, mentioneaza ziarul in cauza, in timp ce aeronava survola insula Penang si cu scurt timp inainte ca avionul sa dispara de pe radare, din acel moment nimeni nemaistiind nimic exact despre soarta celor 239 de oameni aflati la bord.

Cazul avionului cautat saptamani la rand este in continuare in atentia unei lumi intregi. Cursa care ar fi trebuit sa ajunga din capitala Malaeziei in China a disparut brusc de pe radare, pe 8 martie. Familiile pasagerilor, multi dintre ei chinezi, au incercat cu disperare sa afle informatii despre soarta celor dragi. Sperantele lor au fost risipite, insa, de anuntul ca avionul a cazut in Oceanul Indian si ca nu mai exista supravietuitori. Cu toate acestea, mai multe tari si-au unit eforturile pentru a incerca sa dea de urma avionului disparut, existand, in ultimele zile, mai multe indicii asupra zonei unde s-ar fi prabusit aeronava. Din pacate, pana acum acestea nu s-au dovedit a fi concludente.

308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger