AcasăNewsNoua insi, in picaj cu un lift de sase persoane

Noua insi, in picaj cu un lift de sase persoane

Deasupra liftului in care au urcat noua insi scrie cu majuscule: „Sarcina maxima: sase persoane”

Un lift de sase persoane in care se inghesuisera noua angajati ai Consiliului Concurentei s-a prabusit, ieri, in Casa Presei, evenimentul oferind televiziunii lui Sebastian Ghita o noua ocazie de a se face de ras.

Deasupra liftului in care au urcat noua insi scrie cu majuscule: „Sarcina maxima: sase persoane”

Ieri dupa amiaza, noua angajati ai Consiliului Concurentei au cazut cu liftul in Casa Presei, de la etajul I la parter. Chiar daca liftul dateaza de la inaugurarea constructiei, din anul 1957, nu vechimea lui a fost cauza principala a accidentului, ci faptul ca, in loc de sase persoane, cat este capacitatea maxima, in el urcasera… noua oameni.

Politistii i-au tinut pe curiosi la distanta, pentru a evita alte accidente

Cei noua au reusit sa iasa din lift si au plecat fiecare pe la treburile lor, pe scari. Dupa ce a urcat cinci etaje, o angajata a Consiliului Concurentei a inceput sa acuze dureri la coloana si a chemat ambulanta, fiind ulterior transportata la spital, alaturi de o alta persoana.

RTV a umflat cifrele de dragul audientei

„Specialistii” RTV au transmis imagini in direct cu lifturi din alta parte si au umflat cifrele, pentru audienta

Evenimentul neplacut a fost transformat rapid intr-o adevarata bomba de presa de reporterii Romania TV. Debusolati, acestia (care au sediul tot la Casa Presei) au inceput sa transmita imagini cu niste blocuri din Capitala si cu diferite ascensoare, titrand cu litere de-o schioapa: „Exclusiv, de la locul accidentului”. Tot „specialistii” RTV au prezentat declaratia uneia dintre victime, care a sustinut: „Am urcat noua persoane intr-un lift care era de 10 persoane si am cazut cu liftul”. De dragul senzationalului, RTV, noul OTV al Romaniei, a lansat in eter declaratia victimei, omitand sa precizeze ce era scris pe placuta metalica de deasupra liftului „criminal”: „Ascensor pentru persoane. Sarcina maxima: 6 persoane – 480 kg”.

author avatar
Dan Bratu
460 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger