AcasăNewsNoua informare meteo: sunt anuntate polei si precipitatii mixte

Noua informare meteo: sunt anuntate polei si precipitatii mixte

Chiar daca se va mai incalzi putin, fata de zilele precedente, nu scapam de capriciile iernii. Iar in orele urmatoare ninsorile prezente pana acum in peisaj vor lasa locul- cel putin pe parcursul zilei de miercuri- precipitatiilor mixte.

Acestea vor favoriza depunerea de polei, drept urmare e recomandabil sa circulati cu prudenta, in asa fel incat se evitati accidentele.

Mai precis, din cate rezulta din noua informare emisa, marti la pranz, de Administratia Nationala de Meteorologie, incepand cu primele ore ale zilei de miercuri, mai exact de la ora 4, si pana seara tarziu, la orele 22, se vor semnala, temporar, precipiatii mixte (lapovita), care se vor semnala intr-o prima faza in sud-vestul Romaniei, extinzandu-se, treptat, catre majoritatea regiunilor, si care vor favoriza depunerea poleiului -atat pe carosabil, cat si pe trotuare si alte suprafete.

Din cate anunta ANM, poleiul va fi prezent in peisaj in cursul noptii de marti spre miercuri in Oltenia, sudul Banatului, dar si in sud-vestul Munteniei, in timp ce in prima parte a zilei de 6 ianuarie se va depune si in restul zonelor din Muntenia, inclusiv in Capitala, precum si in Doborgea, ce-i drept pe o suprafata mai restransa. Nici locuitorii din jumatatea nordica  atarii nu scapa de acest fenomen, care se va semnala in cursul noptii de miercuri spre joi.

De altfel, tot incepand cu noaptea de 6 spre 7 ianuarie, vor reaparea ninsorile, indeosebi in nord-estul tarii si in regiunea montana, in timp ce in sud-esti vor cadea ploi.

sursa foto: reporterntv.ro

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger