AcasăNews"Noua generaţie", destrăbălată! BĂTAIE, la Constanţa, între puştance pentru un băiat la...

„Noua generaţie”, destrăbălată! BĂTAIE, la Constanţa, între puştance pentru un băiat la care râvneau amândouă (VIDEO)

"Noua generaţie", destrăbălată! BĂTAIE, la Constanţa, între puştance penttru un băiat la care râvneau amândouă

Spectacol în parcul Tăbăcărie din Constanța. Unul grotesc şi trist: două adolescente au fost filmate în timp ce se băteau. În urma apariției în spațiul public a imaginilor, oamenii legii s-au autosesizat și au demarat o anchetă.

Ei au identificat adolescentele care s-au bătut în Parcul Tăbăcărie și au demarat o anchetă, urmând ca acestea să fie audiate.

Tinerii din lor le încurajau să se bată

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, vineri, că în urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care două fete s-au luat la bătaie, poliţişti din cadrul Secţiei 1 s-au sesizat din oficiu şi fac cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care 2 persoane se agresează fizic, vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun“, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Cele două fete au 14 şi 15 ani. Ele s-au luat la bătaie din cauza unui băiat. În jurul lor erau mai mulţi tineri care se uitau cum se bat şi care filmau scenele.

author avatar
Andrei Ștefan
609 afisari

16 COMENTARII

    • Aia de a castigat este nepoata mea. Eu am invatat-o cum sa dea lovituri nimicitoare.

  1. In trecut baietii se duelau pentru fete. Azi fetele se dueleaza pentru baieti. „Baetica” e pensat, epilat si tatuat. Tatuati care poarta tanga cu parfum de vibrator!

    • nu, nu lumea s-a schimbat.
      acestea sunt efectele adverse ale lipsei celor 7 ani de acasa.
      si lipsa parintilor in viata copiilor lor.
      degenerati si depravati erau si inainte, insa nu statea nimeni cu telefonul-filmator sa-i faca vedete.
      nu e vorba de nici un duel, in mod sigur aveau diverse nimicuri de impartit, dar a spune ca s-au caftit pt. un baiat devine cool intre urechile opiniei publice.
      o generatie de mame bune, da naștere unei generatii de sfinti.
      o generatie de mame stricate la minte si la inima da asemenea rateuri.
      totusi, cat timp suntem vii, mai este sansa de îndreptare. indiferent de situatie.
      mare atentie, ca un popor care nu mai poate fi educat prin religie, poate fi educat doar cu tunurile.

  2. ce pretentii sa mai ai de la copii si elevi? in tara in care presedintele sta cu constitutia sub ckur si este un simplu executant al ordinelor ce i se dau din mai multe directii din afara tarii, iar tara este in deriva cu un premier sluga la straini… ce pretentii sa mai avem?
    justitia alterata de coruptie, guvernul plin de tradatori(cu exceptii infime), partidele coalizate la devalizat tara, parlamentul facut sediu si cuib al masoneriei si tot asa. carteluri de droguri crescute sub pulpana serviciilor secrete si discrete, haos economic si legislativ mentinut intentionat, etc.
    scoala la mila politicienilor, masteranzi si doctoranzi.
    romania educata… pas cu pas.
    sef de stat(degeaba), care la baza e profesor. teoretic.
    se si vede, ca de doua mandate, invatamantul in romania este facut tocanita.
    bun profesor, de aceea si elevii au atata maturitate si viziune.

  3. AStea din generatia tanara sunt niste ratati de prima clasa, nu au treaba cu nimic, sunt total pe dinafara !! Macar sa ajunga mari sportive la judo sau box, ca altfel e clar ca isi rateaza viata cele 2 fete din Constangeles-ul lui Chitac, marinarul de apa dulce 🙂 Vine Apocalipsa, si astea 2 destepte se bat pentru nimic 🙂

  4. Aceasta este noua generatie de gunoaie drogate si violente in care baietii sau facut fatalai si fetele sint mari smardoi este modificarea genei umane din educatia amerlicana si UE din chimicalele din mincare ,droguri ,steroizi ,educatie amerlicana violenta prin muzica violenta ,sport violent ,filme violente si video game violente aceasta este generatia noua ,mai nou barbatii din nord amerlica si UE isi i au femei sanatoase si fertile din Asia ,Sud America ,Africa chiar din estul Europei care fac copii usor si sanatosi ,femeile din occident nu sint pentru familie sint pentru munca la greu ,droguri ,alcooale si figuri dragostea in nord america este in trasul pe nas si pe cascaval,peste 70 la suta din famili sint divortate

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger