AcasăNewsNoua avertizare METEO: In ce zone din tara va continua sa ninga...

Noua avertizare METEO: In ce zone din tara va continua sa ninga si sa bata vantul!

Vremea nu se imbunatateste prea curand, dimotriva. Conform meteorologilor, ninsorile cazute inca de la sfarsitul lunii noiembrie vor continua sa acopere mai multe regiuni, in timp ce vantul va avea si in urmatoarele ore intensificari.

Ca si in zilele precedente, si miercuri meteorologii au emis o avertizare, anuntand schimbarile vremii pentru intervalul urmator. Astfel, potrivit atentionarii COD GALBEN, emise pentru cea de-a treia zi a saptamanii, pe o perioada de zece ore – 11-21- ninsorile vor acoperi sase judete din sudul extrem al tarii. In vestul si sudul Olteniei, dar si in sudul Munteniei, precipitatiile nu vor fi foarte insemnate cantitativ – fiind asteptat sa depaseasca 10 l/mp.

Totodata, specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie informeaza ca va ninge si in sudul Banatului si in celelalte judete ale Munteniei. De asemenea, meteorologii se asteapta sa mai cada cativa fulgi de nea si in Capitala. In tot acest interval, pe langa precipitatiile ce vor acoperi zonele mentionate, si vantul isi va face simtita prezenta. Intensificarile pot ajunge si la 55-65 km/h, in special in zona de est si sud-est a Romaniei.

553 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger