AcasăNewsNoua avertizare de ploi puternice si vijelii pentru Bucuresti! Alte patru judete,...

Noua avertizare de ploi puternice si vijelii pentru Bucuresti! Alte patru judete, sub COD GALBEN!

Vremea continua sa fie schimbatoare, asa ca e bine sa va aruncati un ochi pe prognoza, inainte de a pleca la plimbare. Si asta pentru ca, in urmatoarele ore, ploile si vijeliile vor pune din nou stapanire pe Capitala!

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) nu vin cu vesti bune pentru locuitorii Bucurestiului, si nici pentru cei din Prahova, Buzau, Giurgiu (atentionarea vizeaza nordul acestor judete-n.r) si Ilfov. Sunt anuntate ploi insemnate, de peste 20 – 25 l/mp, insotite de frecvente descarcari electrice. Totodata, meteorologii au anuntat ca va cadea grindina de dimensiuni mici si medii, dar si ca vantul va avea intensificari cu aspect de vijelie.

Atentionarea nowcasting (cu efect imediat-n.r) este valabila sambata, in intervalul 13.50-16.00. Ploile in aversa, insotite de vant puternic, tunete si caderi de piatra nu au ocolit Capitala nici vineri la amiaza, cand o rupere de nori a ingreunat circulatia, iar rafalele au rupt crengile unor copaci, avariind cateva autoturisme.

Sursa foto: e-stireazilei.ro

author avatar
Cristina Stefan
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger