AcasăNewsNoua atentionare nowcasting COD GALBEN. Ce au anuntat meteorologii!

Noua atentionare nowcasting COD GALBEN. Ce au anuntat meteorologii!

In timp ce locuitorii Capitalei se bucura de o zi foarte frumoasa cu cer preponderent senin si temperaturi placute, specifice acestei perioade, cei aflati in nordul tarii nu sunt la fel de norocosi.

UPDATE- Vremea se anunta a fi capricioasa si in judetul Sibiu, dar si in vestul judetului Mures, unde, cel putin pana la ora 17, va ploua in aversa. Precipitatiile vin „la pachet” cu tunete si fulgere si pot fi insotite de grindina. ANM mentioneaza ca aversele pot depasi 15 si chiar 20 de litri/metrul patrat.

–––

Zona de munte a judetului Bistrita-Nasaud, si in special in localitatile Sieut, Budacu de Jos, Mariselu, Micestii de Campie si Teaca, se vor afla, incepand cu ora 14.10, sub incidenta unei atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN de vreme severa.

Concret, sunt anuntate precipitatii sub forma de aversa, cu mentiunea ca ploile vor depasi 25l/mp, si ca pot fi insotite de caderi de piatra. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie precizeaza ca grindina care ar urma sa afecteze zona mentionata poate fi atat de dimensiuni mici, cat si medii.

Atentionarea nowcasting COD GALBEN emisa pentru zona localitatilor mentionate expira la ora 15.30.

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger