AcasăNewsNoua atentionare meteo: COD GALBEN de ploi si vijelii. AFLA zonele afectate!...

Noua atentionare meteo: COD GALBEN de ploi si vijelii. AFLA zonele afectate!

(foto: meteoromania.ro)

Meteorologii au emis astazi o atentionare COD GALBEN de ploi, in prelungirea celei care expira vineri la pranz. Noua avertizare intra in vigoare vineri, la ora 12:00 si este valabila pana sambata, 09:00, pentru 11 judete din tara.

(foto: meteoromania.ro)

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a transmis vineri dimineata, la ora 6, o noua atentionare COD GALBEN de ploi, valabila de vineri, 25 mai, ora 12:00 pana sambata, 26 mai, ora 09:00, pentru 11 judete din dus-vestul si sud-estul tarii – Caras-Severin, Hunedoara, Mehedinti, Gorj, Valcea, Dolj si Braila, Tulcea, Ialomita, Calarasi si Galati.

Conform noii avertizari, in cea mai mare parte a Olteniei, in sudul Banatului si in sud-vestul Transilvaniei instabilitatea atmosferica va fi accentuata. Se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. De asemenea, vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si pe arii restranse 40…50 l/mp.

Totodata, ANM a precizat ca se mentine atentionarea meteo COD GALBEN de ploi emisa pentru vineri, in intervalul 06:00-12:00. In sud-estul extrem al tarii va continua sa ploua si se vor cumula izolat peste 25 l/mp, au anuntat meteorologii.

404 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger