AcasăNewsNoua atentionare de la ANM: sunt anuntate ploi si pentru urmatoarele ore!

Noua atentionare de la ANM: sunt anuntate ploi si pentru urmatoarele ore!

Nu scapam de ploi nici in orele urmatoare, cu mentiunea importanta ca aria precipitatiilor se restrange, comparativ cu situatia intalnita ziua trecuta.

Drept urmare, meteorologii au emis o noua atentionare COD GALBEN de ploi insemnate, valabil de aceasta data pentru un numar mai mic de judete, 11, fata de 17 in ziua precedenta. Este vorba despre Hunedoara, Sibiu, Brasov, Covasna, Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Gorj si Alba.

Asadar, avertizarea, valabila din aceasta dimineata, si pana vineri la orele 18, cuprinde cateva judete din centrul tarii. In intervalul amintit, specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie se asteapta sa cada ploi importante cantitativ – de peste 20-25 l/mp, izolat si de peste 50 l/mp- in sudul Transilvaniei, a Carpatilor Meridionali, precum si in zona de nord a Munteniei.

E important de precizat ca va ploua si in restul tarii, insa precipitatiile care se vor semnala in regiunile care nu se afla sub incidenta Codului Galben vor fi mai putin insemnate.

271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger