AcasăNewsNou val de ploi, dar si ninsori - la munte. Temperaturile raman...

Nou val de ploi, dar si ninsori – la munte. Temperaturile raman scazute si apare bruma

Cei care sperau ca vremea se va mai incalzi si ca ploile sau chiar ninsorile aparute deja in ultimele zeci de ore in mai multe zone din tara vor disparea din peisaj nu primesc vesti tocmai bune.

Precipitatiile vor continua sa cada- atat cele sub forma de ploaie, cat si cele sub forma de ninsoare. Asta au anuntat, in urma cu scurta vreme, specialistii de al Administratia Nationala de Meteorologie.

Este practic, vorba despre o actualizare a informarii emise zilele trecute si care va expira in decursul noptii de joi. De aceasta data, intervalul vizat de aceasta atentionare de la meteorologi este joi ora 10.30 – vineri, ora 10, iar fenomenele vizate sunt ploi, dar si ninsori- la munte, precum si bruma. Cand sunt anuntate ploi in Maramures, Crisana si nord-estul Transilvaniei , dar si ninsori – in special in Muntii Apuseni si in nordul Orientalilor – unde meteorologii se asteapta sa apara un nou strat de zapada.

La nivel de temperaturi, acestea se vor mentine scazute. Specialistii vorbesc chiar de o „vreme deosebit de rece” indeosebi in regiunile intracarpatice. Insa de valul de frig nu scapa nici locuitorii din Transilvania si Moldova, nordul Olteniei si al Munteniei, unde, pe fondul temperaturilor sub pragul de inghet, va aparea bruma.

Din peisaj nu va lipsi nici vantul, care, se stie, sporeste senzatia de frig. Rafale mai puternice se vor semnala, spun specialistii, in nord-vest, dar si la munte.

Si dupa intervalul cuprins de aceasta informare vor mai fi ploi, doar ca aria lor se va muta catre sud-est. Va fi nevoie de umbrele incepand de vineri seara si pana sambata dupa-amiaza.

288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger