AcasăNewsNou scandal sexual cu un profesor de sport: S-a filmat in timp...

Nou scandal sexual cu un profesor de sport: S-a filmat in timp ce facea amor cu tinere, la Ploiesti!

Un nou caz socant in care este implicat un profesor de sport a ajuns in atentia presei. Un dascal din Ploiesti este acuzat ca s-a filmat in timp ce intretinea relatii intime cu mai multe tinere, pe care le-ar fi si platit pentru a face amor.

Potrivit jurnalistilor de la Altphel, imaginile au ajuns in posesia lor dupa ce le-au fost trimise de un cititor. Scenele, demne de un film pentru adulti, au fost filmate in 2010, iar profesorul Petre Columban (65 de ani) apare alaturi de mai multe tinere.

Columban sustine ca nu e nimic adevarat din ce se spune despre el, fiind gata sa jure cu mana pe Biblie ca nu a facut faptele de care este acuzat. Mai trebuie spus ca, desi s-a pensionat anul trecut, profesorul acuzat ca a facut sex cu tinere si s-a si filmat in timpul partidelor incendiare de amor, inca preda la doua scoli din Ploiesti.

Scandalul in care este implicat profesorul din Ploiesti vine la cateva saptamani dupa ce imagini cu un alt cadru didactic care preda aceeasi materie, care s-a filmat in ipostaze indecente, au ajuns in presa.

Sursa foto: altphel.ro

Citeste si: VIDEO INTERZIS MINORILOR: Imagini XXX cu profesorul de sport care s-a filmat facand sex cu o blonda, intr-un liceu din Satu Mare!

author avatar
eNational
2.117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger