AcasăNou scandal in Pro TV: Dupa ce si-a injurat sotia si a...

Nou scandal in Pro TV: Dupa ce si-a injurat sotia si a bruscat-o, Nicusor da vina pe producatori!

Nicusor Coroama, fostul concurent de la “MasterChef” si participant in noul show de televiziune – “Patru nunti si o provocare”, a luat atitudine, dupa ce a fost criticat pentru modul brutal in care s-a purtat cu sotia lui.

Dupa ce au aparut foarte multe critici la adresa lui, Nicusor a vrut sa lamureasca situatia, astfel incat lumea sa inteleaga ce s-a intamplat atunci. Cncurentul a atacat echipa de productie a emisiunii “Patru nunti si o provocare”, care ar fi difuzat doar anumite fragmente din discutia lui cu sotia sa, Geta.

Mai mult, Nicusor a precizat ca producatorii nu l-au lasat sa plece din emisiune, desi avea un deces in familie si trecea printr-un moment extrem de dificil iar asta i-ar fi dat o stare de nervozitate, ceea ce s-a reflectat in comportamentul lui fata de aleasa inimii lui.

„Va rog frumos, cei care ma criticati si ma injurati ar trebui sa va puneti un semn de intrebare,de ce am facut circul acela la emisiune, nu vorbiti in necunostiinta de cauza. Este adevarat tot ce ati auzit acolo, am spus acele vorbe, dar la nervi. Voi nu stiti de la ce a pornit toata povestea. Eu cred ca oricare din voi daca erati in locul meu si daca ati fi aflat atunci ca cineva drag din familie a murit, ati fi reactionat mai rau decat mine.

Dupa ce am primit acea veste am vrut sa las toata emisiunea si sa o iau pe Geta si sa plecam acasa dar cei din echipa Pro TV nu i-au dat voie nici Getucai si nici mie, mi-au spus ca nu ii intereseaza ce am eu acasa si ca o sa mergem cand vor ei. Asta ar fi un prim motiv de la care eu m-am enervat. Ce s-a dat in emisiune, s-au dat doar partile rele, partile care le-au convenit lor. Au vrut sa ma degradeze din cauza ca nu am fost de acord cu anumite lucruri propuse de ei. De exemplu nu am fost de acord cu nunta intre gay, nu am fost de acord cu promovarea lor.

Inca o data vreau sa spun, ca recunosc ca am vorbit foarte urat cu Geta si imi asum vina. Eram prea nervos si nu mi-am dat seama ce fac, dar asta nu inseamna ca s-au mai intamplat lucruri de astea sau o sa se mai intample. Cam atat am de spus… Nu judecati fara sa stiti motivul sau motivele…, ca au fost mai multe. Multumesc!”, le-a transmis Nicusor Coroama tuturor celor care l-au criticat.

author avatar
Alina Costache