AcasăNewsNou scandal in Politie: Un comisar-sef de la IPJ Dolj este acuzat...

Nou scandal in Politie: Un comisar-sef de la IPJ Dolj este acuzat ca a agresat fizic o politista

(foto: realitatea)

Un comisar-sef din cadrul Inspectoratului de Politie al judetului Dolj este acuzat ca ar fi agresat in repetate randuri o politista. Informatiile au fost dezvaluite de un lider de sindicat.

(foto: realitatea)

O politista de la IPJ Dolj si-a acuzat superiorul ca a agresat-o fizic si verbal. Angajata sustine ca a fost lovita de comisarul-sef chiar in biroul acestuia.

Un lider de sindicat, Elvis Maceseanu, a facut publice informatiile conform carora ar fi primit o sesizare din partea unei politiste care a reclamat faptul ca seful ei a afresat-o fizic si verbal, potrivit realitatea.

Angajata a depus prima plangere la Sindicat in luna noiembrie 2011, iar liderii de sindicat au inaintat sesizarea la IPJ Dolj care, ulterior, conform procedurii, au trimis sesizarea mai departe la IGPR. Dupa sase luni a venit o comisie de la Bucuresti care i urma controlului efectuat l-a gasit nevinovat pe comisarul-sef. Polistista sustine, insa, in continuare, ca a fost agresata in mai multe randuri de superiorul ei, ultima plangere fiind depusa acum cateva zile.

Liderul de sindicat, Meceseanu, sustine ca acesta nu ar singurul caz in cadrul IPJ Dolj. Desi sunt mai multe femei agresate, celelalte persoane se tem sa depuna plangere.

author avatar
Alina Costache
281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger