AcasăNewsNou razboi in PNL

Nou razboi in PNL

Senatorul liberal Vergil Chitac cere demiterea noii conduceri a PNL Constanta

Liberalii refuza sa invete din greseli. Dur sanctionati la alegerile de anul trecut pentru lipsa de activitate, de lideri si de coerenta, penelistii dorm in continuare in cizme iar cand se trezesc se iau ei intre ei la bataie.

Senatorul liberal Vergil Chitac cere demiterea noii conduceri a <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a> Constanta

Ultima confruntare liberal-liberala a izbucnit la malul marii, unde senatorul Vergil Chitac contesta alegerile desfasurate vineri in filiala constanteana si cere conducerii centrale a partidului dizolvarea conducerii judetene proaspat alese si numirea unor lideri interimari. Concret, Chitac se razboieste cu liderul local Gheorghe Dragomir, pe care il acuza de convocarea ilegala a unei sedinte extraordinare de alegeri. ”Pe langa faptul ca a convocat ilegitim sedinta extraordinara a CCL, presedintele Gheorghe Dragomir a ars paginile din regulamentul PNL, unde se precizeaza ca astfel de sedinte se convoaca cu 5 zile inainte si este imperios necesar sa fie reconvocati toti membrii din convocator”, tuna Vergil Chitac, incercand sa-i determine pe liderii centrali sa demita conducerea PNL Constanta. Indiferent de evolutia lucrurilor, este incredibil cum liberalii ignora scufundarea partidului de la o saptamana la alta (si asta in timp ce este in opozitie!) si in schimb se bat ca chiorii pe functii.

author avatar
Simona Badulescu
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger