AcasăNewsNou mesaj emoționant transmis de soțul femeii ucise de o haită de...

Nou mesaj emoționant transmis de soțul femeii ucise de o haită de câini: „Apreciem atenția și dorința de a mediatiza acest caz, dar…” / Când și unde va fi înmormântată Ana Oros

Ana Oros DarabanNou mesaj emoționant transmis de soțul femeii ucise de o haită de câini: „Apreciem atenția și dorința de a mediatiza acest caz, dar...” / Când și unde va fi înmormântată Ana Oros

Familia Anei Oros Daraban, femeia ucisă de o haită de câini în zona Lacul Morii, din Capitală, a transmis un mesaj public în această dimineață.

Soțul femeii a declarat, prin intermediul unei postări pe Facebook, că Ana va fi înmormântată creștinește în orașul ei natal, Baia Mare, în cursul zilei de sâmbătă. Acesta a prezentat detaliile legate de ceremonia de înmormântare.

Ana, condusă pe ultimul drum la Baia Mare

Acesta face totodată un apel public către cei care doresc să-i aducă soției sale un omagiu. „Cel mai probabil, în cursul zilei de miercuri (a doua parte a zilei) și joi (toată ziua), săptămâna curentă, prietenii și cunoscuții Anei îi pot aduce un ultim omagiu in București. Locația va fi confirmată miercuri, în prima parte a zilei.”, transmite bărbatul.

De asemenea, el a mulţumit pentru înţelegere şi pentru compasiunea arătată în ultimele zile.

Redăm mesajul integral al acestuia!

Cel mai probabil, în cursul zilei de miercuri (a doua parte a zilei) și joi (toată ziua), săptămâna curentă, prietenii și cunoscuții Anei îi pot aduce un ultim omagiu in București. Locația va fi confirmată miercuri, în prima parte a zilei.
Preotul va fi prezent pentru priveghere în ziua de joi.
Ana va fi înmormântată creștinește în orașul ei natal, Baia Mare, în cursul zilei de sâmbătă.
Vă rog să înțelegeți complexitatea situației și faptul că nu pot confirma cu f mare precizie exactitatea datelor ptr că sunt f multe lucruri de rezolvat, iar membrii apropiați ai familiei trebuie reuniți din foarte multe locații, unele f îndepărtate.
Întrucât Ana va fi înmormântată în Baia Mare si acest lucru va face imposibil din punct de vedere practic transportul unui număr foarte mare de coroane/jerbe funerare, vă rog în numele Anei să țineți cont de acest lucru.
O rugăciune este bineprimită și simplă, ca atare sau însoțită de o simplă floare.
Voi reveni cu detalii precise în cursul zilei de miercuri.
Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru compasiunea arătată Anei în decursul ultimelor zile.
Dumnezeu să o odihnească!

author avatar
Andreea Vlad