AcasăNewsNou incident violent in Militari: Un barbat a fost injunghiat langa un...

Nou incident violent in Militari: Un barbat a fost injunghiat langa un centru comercial

Un barbat a fost ranit in plina strada, in apropierea unui complex comercial situat in cartierul Militari. Victima a ajuns la spital, in timp ce agresorul a ajuns la politie, pentru a fi audiat de oamenii legii.

Incidentul a avut loc joi seara, in zona hipermarketului Auchan Militari. Doi barbati ar fi intrat intr-un conflict  din cauza unei femei, iar la un moment dat, unul dintre ei a scos un cutit si l-a injunghiat pe „rivalul” sau. Victima, un tanar in varsta de 30 de ani, a fost dusa la spital, cu o ambulanta, avand o plaga taiata in spate. Conform Romania Tv, agresorul a fost prins la scurta vreme de la producerea incidentului.

Oamenii legii l-au dus pe barbatul suspectat ca ar fi autorul agresiunii la audieri, la sediul sectiei 21 Politie, pentru a stabili ce anume a dus la izbucnirea conflictului soldat cu ranirea tanarului.

In urma cu o luna de zile, in acelasi cartier, a avut loc un alt incident deosebit de violent, in urma caruia o tanara in varsta de 23 de ani a ramas fara un ochi, dupa ce a fost impuscata in timpul unui conflict izbucnit in fata unui alt centrul comercial situat in Militari.

350 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger