AcasăNewsNou INCIDENT scandalos la Focsani: VEZI ce a patit un profesor in...

Nou INCIDENT scandalos la Focsani: VEZI ce a patit un profesor in clasa! S-a intamplat la aceeasi scoala in care un alt dascal a fost batut! (VIDEO)

Semnal de alarmă tras de FSLI

S-a dus respectul pentru profesori! Un nou incident s-a petrecut in aceeasi unitate de invatamant in care un cadru didactic a fost batut de fratele unor elevi!

Profesorul de la Scoala 7 din Focsani s-a trezit pur si simplu incuiat in clasa de unul dintre elevii sai. Mai mult, adolescentul l-ar fi si amenintat pe dascalul de geografie, care il suparase. „Un elev de clasa a VII-a, dupa ce s-a sunat de intrare la ora, asa i-a venit copilului, a incuiat usa si nu l-a mai lasat sa iasa din clasa pe profesor, pe motiv ca in urma cu un an l-ar fi facut tigan”, a explicat Marin Strapciuc, directorul scolii, potrivit Monitorul de Vrancea.

Cazul a ajuns atat in atentia cadrelor didactice de la unitatea de invatamant, dar si a politiei. Anchetele vor stabili ce s-a intamplat cu exectitate si ce sanctiuni se impun. Ingrijorator e faptul ca incidentul are loc la doar cateva saptamani dupa ce un tanar l-a batut pe profesorul de muzica al fratilor sai mai mici, in clasa, dupa ce acesta a fost acuzat ca i-ar fi lovit si alergat pe cei mici.

[youtube]tQsSzYWKXRU[/youtube]

Citeste si: Legea pumnului: Profesor batut in fata clasei de rudele unui elev! VIDEO

462 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger