AcasăNewsNou episod fericit in viata mamicii Andreea Balan. Cantareata si-a dus fetita...

Nou episod fericit in viata mamicii Andreea Balan. Cantareata si-a dus fetita acasa

Foarte zambitoare si, deopotriva emotionata, Andreea si-a luat fetita, dar si un superb buchet de trandafiri roz, primit in timp ce inca se afla in maternitate, si au plecat spre casa, impreuna cu George, fericitul tatic al Ellei.

Cei trei au parasit clinica in prima parte a zilei de vineri, la sase zile de cand fetita a venit pe lume, astfel ca Ella a ajuns pentru prima oara in camera special pregatita pentru ea de parinti. Nerabdatoare sa ajunga acasa, Andreea a explicat, pentru Spy News, si cum de a stat atat de mult in maternitate, dupa ce Ella a venit pe lume, stiut fiind faptul ca, de obicei, mamele pot parasi clinica la doua-trei zile dupa ce nasc. „Ca sa invat si mai mult cum trebuie sa o ingrijesc si ajungand acasa sa stim ce trebuie sa facem”, a dezvaluit gijulia mamica Andreea Balan. Desi a vrut sa invete cat mai multe despre ingrijirea celei mici, cantareata a recunoscuta ca mama ei o astepta acasa si ca o va ajuta, in perioada urmatoare, cu tot ceea ce inseamna cresterea bebelusei.

Va amintim ca fetita – primul copil al interpretei-jurat al emisiunii „Te cunosc de undeva”, si al iubitului ei, actorul George Burcea- a venit pe lume duminica.

Sursa foto: Facebook/Andreea Balan

337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger